Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
znaci bgm 55 stroke 110 con rod sa distancom...mislim ju stavit na 172 AC,ostatak setupa seriski spuh bez kat-a,28 vhst,s6 usis,prirubnica pod 45 gljiva i multivar!zanima me :1.jel ona izdrzljiva kao i 52 radilica2.jel netko probo skuter sa obje jel se osjeti razlika3.iglicasti sta dolazi sa njom je pouzdan?4.jel za nju treba samo cilindar preradit ili ?http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621639115408&target=productdetail&category1=A&category2=CAT
hmmmm...kurajberu fernando hh...sad sam gledo malo slike po netu samo malossi radilica ima "pojacano" dio di inace pucaju...nijedna druga nema..aza malossi radilicu nemam...55 mogu dobit zajedno sa distancom jeftinije nego 52..
vidjet cu jos sa sradom kolko su ruke...ak mi se isplati uzet cu 55 i bok
slušaj srada onda.na sp180 cilindru sa tom radilicom se svi kanali moraju spustit od 2 do 3mm da bi došli u razinu s klipom kad je u DMT, ako ostaviš nedirnuto ići će ti lošije nego da si stavio 52 ili 54 radilicu.
ma nista od te radilice,ocito cu morat 52 jer 54 nema a 55 sam necu preradivat a srad se nezeli igrat sa tim i razumijem ga..jedino je reko ak hocu stavit tu radilicu sa distancom i nista ne dirat,a kak ce to bit ,hmm neznam
kurajberu haha
ma nemam sr150,nego roxa...uglavnom zanima me jel izdrzljiva i jel treba samo cilindar preradivat ili jos nesto...sam bi si preradio blokove ali cilindar bi dao nekom ko zna...sa sradom sam se vec cuo ,kaze mi uzmi 52 al me vuce nekak na ovu 55 u k...iglicasti treba bit dobar..54 nema na scu jbg...
Da ako ne diraš donje bridove nema smisla 55 radilica, uzmi 52 ili 54 i miran si