Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
univerzalni su..neki imaju bateriju za napajanje link je samo za shop pa neznam na koi tocno mislis.
za taj sam skoro suguran da ide na baterije,ko digitronski rucni satovi uglavnom neres kupit krivi,kak sam rekel to ti je sve univerzalno..
Ne znam da li je doslo do neke promene, ali onaj sto sam pozajmio kad sam stelovao Athenu radio je preko baterija i samo jednu zicu okomotas oko kabla od svecice i to je to
Znam da je univerzalno,al me godinama jebe struja na skuteru pa bi ga jedino kupio ako ide odvojeno,znaci da nema veze sa instalacijom
A jel se moze izvod za termometar spojit na onaj serijski na glavi sto bude ili se mora dodatno kupovat?
ja sam za svoj onaj mali moral kupovat indikator temperature,na seriski nepase a dobiva se za minarelli..
E zanima me ovo It is equipped with two PT-1/8" temperature sensors that can either pick up the temperature at two positions in the cooling circuit or can be used with optional accessories as air fuel ratio meter.Cime mjeri to?
msm da imas za kupiti taj senzor ili dobijes u paketu...na spulji napravis navoj i usarafis senzor koji prikljucis na mjerac stage6
aha,jesi koristio to?
nisam, nisam ni vadio to sve iz kutije, samo okretaji i temp bitna