Općenito > Propisi
Od 2016. u EU....
Hljebaroš34:
--- Citat: Jump33r - 08 Siječanj, 2012, 15:13:01 ---A slusajte ovo, kad sve skupa zbrojis i oduzmes, pa na zajednicki, pa bacis pod korjen,.. onda sve to stavis na kartu dobijes:
Jedan prosjecan momak ide vani i na sebi ima 1500 kn robe ( gace, majica, patike, jaketica,..itd ),
U depu ima minimalno 200 kn za pocastit koju curicu (naravno maloljetnu) + sta u sebi ima 500kn raznoraznih uzbuđenja !
I sta se onda mi bunimo da lose zivimo?.. Nek smo zivi i zdravi jos godina 100, nek je pjesme i vina, i nek nas cuva Bog !
Pohlepa je glupost i prokleta neman, odsices joj glavu izraste ih sedan ! ;)
cinilo se prikladnim!
--- Kraj citata ---
U potpunosti se slažem kako meni doma kažu i lijenom i dlaka smeta
marracc:
Evo što kaže čovijek koji radi u parlamentu EU, molim lijepo sve koji se spremaju izać na referendum da pogledaju filimiće koje nam naša vlada neželi prikazivat! Jako važne stvari se govore i jako pametne!
marracc:
Komentar gospodina Nigela Faragea:
" MISLIM DA JE ZA POLITIČKU KLASU EU NAJBOLJI IZUM IKADA! TO JE ZAGARANTIRANO DOŽIVOTNO ZAPOSLENJE, ZAGARANTIRANA NAJBOLJA MIROVINA BILO GDJE NA SVIJETU!" plaće u Bruxellesu oko 45000 E? onom kome nije jasno zašto se RH gura u EU je slijep (ili političar)!!!!!
duje87:
--- Citat: Reponja - 09 Prosinac, 2011, 17:59:54 ---Je, ABS je dosta skuplji dodatak motoru, ali sjeti se da onda možeš i u zavoju prikočiti bez straha da ćeš se zaljepiti.
Nije to za baciti, nemali je broj testova koji ga je dokazao kao jednu od najboljih i najbitnijih stvari na cesti po pitanju
sigurnosti. Nisam za represivne mjere, ali da kupujem novi motor, da pljujem 80.000 kn, pljunuo bi još 5-6-7.000 za ABS.
Ali opet, to sam ja.
A ovo za EU..
Kada skužite šoping auta i motora izvana, kada si složite komp po njegovoj realnoj cijeni (4-5.000 umjesto 8-9.000kn)
sa istim performansama, kada nebudete jebavani od strane Zlovenaca po pola sata na granici (do koje ste zadnjih 2 kilometara
putovali 2-3 sata zbog j. feragosta (ili kakogod da se već piše sveTalijanski godišnji) i ostale takve p1zdarije, onda ćemo vidjeti..
Ako već nemate utjecaja na to, barem pokušajte gledati pozitivno :icon_tongue:
U suprotnom, uvijek se možete drogirati :toothy3:
--- Kraj citata ---
prijatelju,vrata koja su otvorena s jedne strane su otvorena i s druge,sve sta ima svoju pozitivnu stranu,donosi nekoliko negativniih..
3alfa3:
Jebala vas politika.... Ova tema je cisto tehnicke naravi ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju