Općenito > Propisi

Od 2016. u EU....

<< < (15/15)

duje87:

--- Citat: 3alfa3 - 15 Siječanj, 2012, 19:54:17 ---Jebala vas politika.... Ova tema je cisto tehnicke naravi  ;D

--- Kraj citata ---

ovo je ja mislin prvi dio koji nema veze s politikon..za politiku me zaboli k**ra*, dosli livi,dosli desni,dode vise manje na isto, za 4 godine nes glasat za njih, u najgoren slucaju ces izac i prosvjedovat na ulicu,trpit ih max 4 godine i adio,a odi kad se udje nema vise povratka.. karta je jednosmjerna..

i to referendum sad kad se to sve rusi ko kula od karata,zar se nemoze pricekat jos par godina da se vidi sta ce bit s ton unijon i oce li ovi na vlasti vise napravit od prethodnih.. lipo je danas dodig reka u nediljon u dva.. nemos ti napravit totalnu uredenu drzavu u 20 godina.. neke su drzave stoljecima stvarale sta sad imaju,a mi smo prije 20 godina bili skoro pa na 0.. a opet ulaskon u uniju nan nece niko rijesit nase probleme ako ih sami ne rijesimo,sta mozemo i bez unije..

i zato smatran da ovo nema veze s politikon,nego jednon velikon greskon u ovo vrime,ako nas zele,prihvatit ce nas i za 5-10 godina,a ako se udje i kad se vidi greska,nes bome vise izac..

smart bbb:

--- Citat: duje87 - 15 Siječanj, 2012, 20:44:08 ---ovo je ja mislin prvi dio koji nema veze s politikon..za politiku me zaboli k**ra*, dosli livi,dosli desni,dode vise manje na isto, za 4 godine nes glasat za njih, u najgoren slucaju ces izac i prosvjedovat na ulicu,trpit ih max 4 godine i adio,a odi kad se udje nema vise povratka.. karta je jednosmjerna..

i to referendum sad kad se to sve rusi ko kula od karata,zar se nemoze pricekat jos par godina da se vidi sta ce bit s ton unijon i oce li ovi na vlasti vise napravit od prethodnih.. lipo je danas dodig reka u nediljon u dva.. nemos ti napravit totalnu uredenu drzavu u 20 godina.. neke su drzave stoljecima stvarale sta sad imaju,a mi smo prije 20 godina bili skoro pa na 0.. a opet ulaskon u uniju nan nece niko rijesit nase probleme ako ih sami ne rijesimo,sta mozemo i bez unije..

i zato smatran da ovo nema veze s politikon,nego jednon velikon greskon u ovo vrime,ako nas zele,prihvatit ce nas i za 5-10 godina,a ako se udje i kad se vidi greska,nes bome vise izac..

--- Kraj citata ---
u potpunosti se slažem s tobom.

DvdAerox:
Doci ce i kinezi kod nas, do sad im birokracija nije odgovarala ali kada cemo u eu biti onda cemo pozutit, toboze ne od hepatitisa :D
Mozda bi bili i prije dosli da izgledaju kao prosjecni balkanac, pa se tako mimetizirali sa svim ostalim sta su na crno kod nas i hrane sivu ekonomiju :D

Mozda dodje i neki koji ce prodavati motore jeftinjaka sa ABS-om, obavezno :D

Faba:

--- Citat: Jump33r - 08 Siječanj, 2012, 15:13:01 ---A slusajte ovo, kad sve skupa zbrojis i oduzmes, pa na zajednicki, pa bacis pod korjen,.. onda sve to stavis na kartu dobijes:
Jedan prosjecan momak ide vani i na sebi ima 1500 kn robe ( gace, majica, patike, jaketica,..itd ),
U depu ima minimalno 200 kn za pocastit koju curicu (naravno maloljetnu) + sta u sebi ima 500kn raznoraznih uzbuđenja !
I sta se onda mi bunimo da lose zivimo?.. Nek smo zivi i zdravi jos godina 100, nek je pjesme i vina, i nek nas cuva Bog !

Pohlepa je glupost i prokleta neman, odsices joj glavu izraste ih sedan !   ;)
cinilo se prikladnim!

--- Kraj citata ---
Blago tebi ako je tako  :icon_thumright:
Ja u zadnje 4 godine nisam dozivio da je ITKO od moje ekipe(makar smo svi maloljetni) uzeo van vise od nekih 300 kn,osim za rodendan. Tolko o tome.

pOha:
Dobia san mailom pa samo copy/paste ovdje:

A vidi što Bloger Krule misli:

Evo realnog razmišlja. Što će meni biti bolje ili gore ako mi uđemo ili ne uđemo u EU.

Ako uđemo u EU.
- ja ću moći ići van Rvacke bez da me jebu na granici a nikad me do sad nisu jebali nego sam ka i svaki normalan čojk, sjedio u autu i reka onom na carini da odo malo u Sloveniju i da ču se brzo vratiti...te redovito na povratku samo mahno rukom i reka da nemam ništa za prijaviti. Sve skupa sam gubio 4 minute za cijelokupni proces ulaska i izlaska. Dakle dobivam 4 minute dragocijenog života. j**** vas i 4 minute. Kod zubara ćekam po sat vremena.

- kad sletim na aerodrom onda ću moći ići na vrata na kojima piše "EU GRAĐANI" te pokazivat prst srednjak svima koji nisu EU GRAĐANI. A neš ti privilegije u pi*+u maternu. Još gore jer će se na tim ulazima svi gruvati dok će Bosanac i Srbin na drugom ulazu proći za minutu ja ću sa 28 rumunja i 43 bugara komunicirati mahajući rukama jer stoka ne zna engleski ka pokojna jadranka.

- u Hrvatsku će ući strani kapital pa će gospodarstvo da živne. Koje gospodarstvo pička vam materina kad ste u 20 godina od Slavonije napravili ledinu. Što će Švabo da nas uči kako se ore i sije? Treba znači ući u EU da nas drugi nauči kako se radi? Onda nas treba pobit jer nismo ni za k**ra*.

- djeca će nam moći studirati po stranim sveučilištima. Aj pošalji malu il malog na studij u Minhen...pa te mali zove "Ćaća treba mi eura za 1. semestar!"..."Kolko sine?"..."Pa jedno 8 754 eura."...."Sine?"..."Reci tata?"..."j#bo ti ja mater!". Bit će ka i prije, ko ima para ići će...ko nema ide u Zagreb...Rijeku...Split...Osijek...Zadar...

- otvoreno je tržište za hrvatske proizvode diljem Europe. A koje naše proizvode jadna nam majka? Koje? A i ono malo što imamo već se odavno prodaje u EU...vegeta...Kraš...podravka...dakle to već postoji, ne može 2 put da postoji ako već jednom postoji. To je ka da bi ja reka da će mi ulaskom u EU narasti još jedan k**ra*. Neće jer imam već jedan.

Sve u svemu...ja tu ne vidim ničeg što me zanima a što mi je do sad uskraćeno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju