Općenito > Propisi

Od 2016. u EU....

<< < (13/15) > >>

Grale:
potpis na ovo gore... :icon_thumright:
veći će nam bit izgledi dobit posao na 4,5 milijuna km2 nego na 90-tak tisuća...a o jeftinoj radnoj snagi iz bugarske i rumunjske u hrvatskoj...pa nisu tolko jeftiniji od nas..tak da nam nebi trebali bit neka konkurencija... :)
ja samo znam,da smo ušli u EU prije,da bi ja već odkad dobio posao vani,nego sam moral na crno radit za neku siću(njihovu siću,našu dobru plaću)...pa ću zato glasat ZA jer svako o svojoj stražnjici(da nebudem prost) brine i o njoj odlučuje...zato ko hoće nek glasa ZA,ko neće nek glasa protiv...ali mi se ipak čini da će presudit glasovi za ulazak,jer većina koji su protiv neće ni izać na referendum,nego će samo pametovat po birtijama o politici,europskoj uniji,cijenama,propisima itd.  :)

smart bbb:
rumunji su se naselili po cjeloj austriji i kradu u p.m.,i dalje če sve biti skupo jer je PDV veči nego u njemačkoj ,kupnja auta u njemačkoj se nebu isplatila jer bu izmislili svakakva davanja

Grale:

--- Citat: 3alfa3 - 08 Siječanj, 2012, 02:53:17 ---Ili ja ne kuzim tebe, ili ti ne kuzis taj "letak"  ;D

--- Kraj citata ---
nisam opće videl ovaj post...očito me ne kužiš... ;D
po tom letku ću ja glasat ZA,jer nisam našel povoljnog vulkanizera kod nas,već ću kupovat gume u slo...dobro to je malo zajebancije...svoj stav sam iznio u prošlom postu... :toothy10:

Miki-speedy:

--- Citat: Reponja - 09 Prosinac, 2011, 17:59:54 ---Je, ABS je dosta skuplji dodatak motoru, ali sjeti se da onda možeš i u zavoju prikočiti bez straha da ćeš se zaljepiti.
Nije to za baciti, nemali je broj testova koji ga je dokazao kao jednu od najboljih i najbitnijih stvari na cesti po pitanju
sigurnosti. Nisam za represivne mjere, ali da kupujem novi motor, da pljujem 80.000 kn, pljunuo bi još 5-6-7.000 za ABS.
Ali opet, to sam ja.

A ovo za EU..
Kada skužite šoping auta i motora izvana, kada si složite komp po njegovoj realnoj cijeni (4-5.000 umjesto 8-9.000kn)
sa istim performansama, kada nebudete jebavani od strane Zlovenaca po pola sata na granici (do koje ste zadnjih 2 kilometara
putovali 2-3 sata zbog j. feragosta (ili kakogod da se već piše sveTalijanski godišnji) i ostale takve p1zdarije, onda ćemo vidjeti..
Ako već nemate utjecaja na to, barem pokušajte gledati pozitivno  :icon_tongue:
U suprotnom, uvijek se možete drogirati  :toothy3:

--- Kraj citata ---
Pitaj slovence kako im je,sve ce ti bit jasno :icon_thumright:

Jump33r:
A slusajte ovo, kad sve skupa zbrojis i oduzmes, pa na zajednicki, pa bacis pod korjen,.. onda sve to stavis na kartu dobijes:
Jedan prosjecan momak ide vani i na sebi ima 1500 kn robe ( gace, majica, patike, jaketica,..itd ),
U depu ima minimalno 200 kn za pocastit koju curicu (naravno maloljetnu) + sta u sebi ima 500kn raznoraznih uzbuđenja !
I sta se onda mi bunimo da lose zivimo?.. Nek smo zivi i zdravi jos godina 100, nek je pjesme i vina, i nek nas cuva Bog !

Pohlepa je glupost i prokleta neman, odsices joj glavu izraste ih sedan !   ;)
cinilo se prikladnim!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju