Općenito > Propisi

Od 2016. u EU....

<< < (6/15) > >>

zvonkec_92:
ja bum isto glasal da nejdemo tam,e a nekaj sam cuo da bi trebalo gorivo pojeftinit ak udemo u EU,a u austriji i njemackoj je litra 12-13kn?kak onda to?

Faba:
Sta imate protiv EU?

--- Citat: luna500rr - 09 Prosinac, 2011, 13:24:21 ---i ostali koji ce imat koristi, mi ostali smo naravno protiv... svacam ono neko nevoli hdz, sdp, hrast... jer neviruje u Boga, peder je, partizan... isto vridi i obrnuto...

al nemogu svatit da neko moze glasat za ulazak u eu, kad je to skroz protiv nas... to je ono, nekolicina ce zaradit a ostatak nahebat...

--- Kraj citata ---
Ajmo realno, upravo to se dogodilo u poslijeratnoj Hrvatskoj zahvaljujuci onima koji su tad bili na vlasti.
Sorry, ali ne postoji taj argument koji ce promijenit moje misljenje u svezi toga.

Grale:
pa na ref.ako ga bude i kad bude ću glasat za...jer prije ću moć nać poso van hrvatske,jer mi neće trebat radna dozvola...a ne sad,nemogu dobit radnu dozvolu za pranje zahoda bilo gdje u eu...

Loris Ri:

--- Citat: zvonkec_92 - 09 Prosinac, 2011, 21:24:09 ---ja bum isto glasal da nejdemo tam,e a nekaj sam cuo da bi trebalo gorivo pojeftinit ak udemo u EU,a u austriji i njemackoj je litra 12-13kn?kak onda to?

--- Kraj citata ---
zbog standarda zemlje i zbog eura.....bit ce vece place,npr 1000e a cigare ce bit 5e,i onda ti sve dode na isto....
cigare su kod nas(marlboro) 3e,a u italiji 4-5e kako di.......

zvonkec_92:

--- Citat: Loris Ri - 09 Prosinac, 2011, 21:43:43 ---zbog standarda zemlje i zbog eura.....bit ce vece place,npr 1000e a cigare ce bit 5e,i onda ti sve dode na isto....
cigare su kod nas(marlboro) 3e,a u italiji 4-5e kako di.......

--- Kraj citata ---
a niš onda kad dođe plača idemo u bosnu u šoping :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju