Općenito > Propisi
Od 2016. u EU....
marjan.vxr:
--- Citat: zvonkec_92 - 10 Prosinac, 2011, 01:39:25 ---a niš onda kad dođe plača idemo u bosnu u šoping :)
--- Kraj citata ---
hahaha to je to razmisljaj pozitivno
pOha:
A nitko ne spominje da ce se moc svi kojekakvi cigani preselit kod nas bez vize i tih sranja i uzimat nase poslove? Svi se ionako zalimo što imamo male place, a sta kada ti dode cigo i prihvati isti taj posal za pola place? ima tu dosta stvari...
Grale:
--- Citat: pOha - 10 Prosinac, 2011, 07:47:12 ---A nitko ne spominje da ce se moc svi kojekakvi cigani preselit kod nas bez vize i tih sranja i uzimat nase poslove? Svi se ionako zalimo što imamo male place, a sta kada ti dode cigo i prihvati isti taj posal za pola place? ima tu dosta stvari...
--- Kraj citata ---
ustvari,gorka istina je da ćemo mi bit ti "cigani" u EU koji će ljudima uzimat poslove u njihovoj zemlji...i preselit se tam i živjet...uostalom svaka zemlja može odredit za bilo koju zemlju EU čije građane ne pušta bez vize... :)
Faba:
--- Citat: pOha - 10 Prosinac, 2011, 07:47:12 ---A nitko ne spominje da ce se moc svi kojekakvi cigani preselit kod nas bez vize i tih sranja i uzimat nase poslove? Svi se ionako zalimo što imamo male place, a sta kada ti dode cigo i prihvati isti taj posal za pola place? ima tu dosta stvari...
--- Kraj citata ---
Od nas niži standard imaju jedino Rumunji i Bugari.
Zasto bi takav dosao u Hrcatsku kad isto tako moze otić radit u zemlje di ce bit PUNO bolje plaćen?
Srbija,CG,BiH i ostali neće uć u EU BAREM sljedećih 7-8 godina, a Turska neće nikad jer ih ima puno previše i svi bi nahrlili radit u Europu kad bi im se pruzila prilika.Zato ni ne mogu uć,a ne zbog sporova s Grčkom
B.E.R.O.:
--- Citat: zvonkec_92 - 09 Prosinac, 2011, 21:24:09 ---ja bum isto glasal da nejdemo tam,e a nekaj sam cuo da bi trebalo gorivo pojeftinit ak udemo u EU,a u austriji i njemackoj je litra 12-13kn?kak onda to?
--- Kraj citata ---
"Obecanja ,ludom radovanja"!!!
:angry7: :angry7:
Nema od EU kruha mi smo premala zemlja sjebat ce nas na veliko,Europa ce nas progutati.
Pokrast ce ono sto im treba i sve ce se razjebati.
:dontknow: :dontknow:
Ja glasam protiv!!!
:notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju