Općenito > Propisi
Od 2016. u EU....
3alfa3:
--- Citat: Reponja - 09 Prosinac, 2011, 17:59:54 ---A ovo za EU..
Kada skužite šoping auta i motora izvana, kada si složite komp po njegovoj realnoj cijeni (4-5.000 umjesto 8-9.000kn)
sa istim performansama, kada nebudete jebavani od strane Zlovenaca po pola sata na granici (do koje ste zadnjih 2 kilometara
putovali 2-3 sata zbog j. feragosta (ili kakogod da se već piše sveTalijanski godišnji) i ostale takve p1zdarije, onda ćemo vidjeti..
Ako već nemate utjecaja na to, barem pokušajte gledati pozitivno :icon_tongue:
U suprotnom, uvijek se možete drogirati :toothy3:
--- Kraj citata ---
To je tocno, samo ak nemas novaca, ne mzoes nista ni kupit, a love nebu ;D
To ti je isto ko da mi neko sad ponudi Ferrari za 20.000 eura - jebiga, jeftino je, al nemam....
BilyPiton:
makar ce politicari namjestit referendum na DA al ja cu glasat NE i bar cu bit mirne savjesti da nisam popiso propast za hrvatsku
Grale:
--- Citat: 3alfa3 - 09 Prosinac, 2011, 20:26:14 ---
Budes vidio na referendumu da si u krivu.
Al ajd, pomoci cu ti i glasat protiv ;D
--- Kraj citata ---
nije mi jasno kak referendum može bit nakon kaj smo prihvaćeni u EU...valjda prije pregovora i svega je trebal bit referendum,pa ako bi više od pola bilo protiv,nebi se ni išlo u pregovore i trošile pare,i punili politički đepovi,službenih putovanjima itd...a ne sad dok smo prihvaćeni ili budemo,onda da mi u zadnji čas radimo referendum...a i ak će se radit opet će proć onak kak si ovi na vlasti zamisle...jer će glasat i mrtvi i živi i dvospolci i bespolci i ovi oni...
3alfa3:
--- Citat: Grale - 09 Prosinac, 2011, 20:31:42 ---nije mi jasno kak referendum može bit nakon kaj smo prihvaćeni u EU...
--- Kraj citata ---
Prihvaceni jesmo, al bome, mora se i narod pitat dal to hoce. Nema veze kaj se redoslijed malo pobrkao....
Evo, prognoziram da ce 60-70% onih koji ce izac na referendum glasat ZA
Grale:
--- Citat: 3alfa3 - 09 Prosinac, 2011, 20:37:03 ---Prihvaceni jesmo, al bome, mora se i narod pitat dal to hoce. Nema veze kaj se redoslijed malo pobrkao....
Evo, prognoziram da ce 60-70% onih koji ce izac na referendum glasat ZA
--- Kraj citata ---
je pa baš zato,malo se redoslijed pobrkal(al nije sigurno slučajno)...
pa tak će i bit sigurno 60% za ZA...
u vezi teme-a ko će kupovat 50 ccm skutere,ak će se 2t prestat proizvodit?a i u većini EU zemalja se more vozit 125 uz položenu b...pa ni nebi bilo za bacit abs ako je gore...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju