Općenito > Propisi
Od 2016. u EU....
pOha:
--- Citat: luna500rr - 09 Prosinac, 2011, 13:24:21 ---i ostali koji ce imat koristi, mi ostali smo naravno protiv... svacam ono neko nevoli hdz, sdp, hrast... jer neviruje u Boga, peder je, partizan... isto vridi i obrnuto...
al nemogu svatit da neko moze glasat za ulazak u eu, kad je to skroz protiv nas... to je ono, nekolicina ce zaradit a ostatak nahebat...
--- Kraj citata ---
Upravo to :icon_thumright:
cona_rab:
--- Citat: 3alfa3 - 08 Prosinac, 2011, 21:52:31 ---Probaj se s (enduro) motorom sa ABS-om spustat niz strmi put koji nije asfaltiran (soder, pijesak...) - nemoguca misija i vrlo opasno
--- Kraj citata ---
to je druga stvar sa endurom,vjerojatno će se moć iskopčat ABS,kod takvih situacija,i biti će nešto skuplji motori ali to će postati standard kao i kod automobila ABS pa i ESP itd.sigurnost na prvom mjestu zar ne :toothy3:
i na kraju ja sam za EU :dontknow:
B.E.R.O.:
Kod mene su svi protiv europske unije!!!
:angry7: :angry7:
Jedina stvar dobra su otvorene granice moci ces da dovezes sta hoces za dijelove....
;D ;D
A uostalom dok mi udjemo u europu ona ce propasti...
:toothy10: :toothy10: :toothy10:
Reponja:
Je, ABS je dosta skuplji dodatak motoru, ali sjeti se da onda možeš i u zavoju prikočiti bez straha da ćeš se zaljepiti.
Nije to za baciti, nemali je broj testova koji ga je dokazao kao jednu od najboljih i najbitnijih stvari na cesti po pitanju
sigurnosti. Nisam za represivne mjere, ali da kupujem novi motor, da pljujem 80.000 kn, pljunuo bi još 5-6-7.000 za ABS.
Ali opet, to sam ja.
A ovo za EU..
Kada skužite šoping auta i motora izvana, kada si složite komp po njegovoj realnoj cijeni (4-5.000 umjesto 8-9.000kn)
sa istim performansama, kada nebudete jebavani od strane Zlovenaca po pola sata na granici (do koje ste zadnjih 2 kilometara
putovali 2-3 sata zbog j. feragosta (ili kakogod da se već piše sveTalijanski godišnji) i ostale takve p1zdarije, onda ćemo vidjeti..
Ako već nemate utjecaja na to, barem pokušajte gledati pozitivno :icon_tongue:
U suprotnom, uvijek se možete drogirati :toothy3:
3alfa3:
--- Citat: pOha - 09 Prosinac, 2011, 12:28:31 ---ljudi sa treninga, faksa, posla, prijatelji, poznanici, prijatelji mojih roditelja.... svako malo pocne neka prica o politici i svi govore protiv eu. Neznan kako je kod tebe ali ja znam dosta ljudi i svi se protive, jedini koji su za EU su politicari :dontknow:
--- Kraj citata ---
Budes vidio na referendumu da si u krivu.
Al ajd, pomoci cu ti i glasat protiv ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju