Evo ja i prijatelj se upustamo u jedan projekt, posto nisam znao pod koju rubriku staviti ovu temu, odlucio sam pitati ovdje. Znaci radi se o reverse trikeu, scorpion go kart, ima naziva za to al uglavnom sprijeda se nalaze dva kotaca, a nazad se nalazi masina i jedan kotac koji pokrece to "vozilo". Ako bi sirina prednja dva kotaca bila 80 do 90 cm, a udaljenost zadnjeg kotaca od prednjih (znaci duzina od osovine prednjih kotaca do osovine zadnjeg) oko 130 cm, zanima me bi li on bio stabilan da se ne bi okrenio kad se naglo skrene. Naravno znam da ako neprimjerenom brzinom se naleti na zavoj neki da ce ga ili okrenuti ili ce proklizati naprijed, ali me zanima, ako se itko razumi u ovo (mislim da je ovo podrucje fizike i toga) da mi kaze da li je dovoljno sirok da ga nebi prevrnulo. Moran napomenuti da bi sjedalo bilo udaljeno nekih 30 cm od prednjih kotaca, a noge idu 10-20 cm ispred prednjih kotaca, tako da kada se sjedne, pritisne ga 70-80 kg i to bi donekle trebalo onemoguciti odvajanje jednog od prednjih kotaca prilikom naglog skretanja. Nadam se da ste me razumijeli, zanima me samo oce li se okrenuti prilikom malo jaceg skretanja, ako bude potrebno imam i skicu pa cu vam skenirati da vidite koliko bi to otprilike izgledalo, hvala svima!