Ostalo > Motocikli
Yamaha R1 (2007)
Pulss:
Mati moja mila :o Svaka cast :notworthy:
Samo, jesan li ja lud ili ovaj amort stvarno kosta 1400$ ? :icon_scratch:
kiza-iz-kvarta:
--- Citat: Pulss - 20 Kolovoz, 2012, 02:45:37 ---Mati moja mila :o Svaka cast :notworthy:
Samo, jesan li ja lud ili ovaj amort stvarno kosta 1400$ ? :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
yep, to mu je cijena na e-bayu i kod nas košta cca 1300-1500evra (zavisi na kakav popust naletiš) s tim da će mene ovaj TTX 36 izać dosta povoljno :icon_biggrin:
kiza-iz-kvarta:
ove sezone nema labavo!
sinoć su me moje Izgoretine iz kvarta startale da dam R1 malom Bujkosu iz kvarta da vozi trku ubrzanja :nono:
Jel ste vi normalni, jel ste vi normalni? pa R1 kupio od dede, na motoru bile rođene šlapice,nikad vidio zadnjaka i sl. i ja takvo nešto da dam nekoj Izgoretini od 20 kila da starta naglo?!kako vam takve gluposti samo padnu napamet!?
nakon 2 jumbo pizze,paketa mikike,colice i crvenog marlbora uspjeli su me slomit! tako da smo danas startali naglo za Gradište (i natašte naravno)!
u prvoj trci je bez problema skinuo K6 (od danas nikad više neću nigdje napisat MI BISMO GSX-R 1100), u drugoj trci nam nije bilo svejedno kad je dobio Ninju cenera iz 2011 god sa 205 konja na kotaču, bilo je gulavo al uspio ga je skinut u fotofinishu! nažalost do plasmana u finale, zbog greške pri naglom startanju/propinjanju ko mustang, nije uspio doć jer ga je pobijedio frend koji isto vozi crnu R1 iz 2007, te je isti i bio pobjednik klase open!
Bilo bi mi još više žao što nije uzeo 1. mjesto, da je kao i do sad bila nagrada od 2X europskke novčanice roza boje :angry7: jbt ga, sav fond nagrada klase 650 i open je bio namijenjen za neku sirotinju i one kojima je pomoć najpotrebnija (R1 kao ne treba Dynojet III i tretman za isti, a i Bujkos,Kiza,Zoki i Teški ne vole otić s jednom europskom novčanicom roza boje na produženi vikend Novalja-Split?!kome treba ako ne nama mladima :dontknow:)
2 Flomo - ona colica s imenom Vedran mi izlječila sve rakove :icon_thumright:
vktr:
r 1 il nijedan
Pulss:
Kako te nije sram to lipote na drag odvest ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju