Ostalo > Motocikli
Yamaha R1 (2007)
I.D.I.O.T.:
U zadnje vrijeme sam trazio samo japanske motocikle serije R u klasi 1000ccm i dvojio sam izmedu R1 (2007) i GSX-R1000 (k7), ali razum i financijsko stanje u prevagnuli i R1 je postao izbor broj jedan (il nijedan ;D )!
Molio bih ako ima koja dobra dusa na forumu da ima iskustva s navedenim motociklom neka se javi i napise svoja zapazanja i iskustva. Komentarima tipa "vidi seljacine mora bas uzet R i to litru dok ljudi nemaju sta jest!" idite u temu kod gaganinija! :icon_thumright:
kiza-iz-kvarta:
MUŽ čestitke na uređenju izloga aka avatara!
šta ti je,ne moraš mi ništa pričat o R1-ici pa kum mi je vozi!
u cjeloj toj priči jedino mi se nikako ne sviđa onaj glupi zakon o POREZU NA LUXUS :dontknow: ne kužim,zašto bi posjedovanje R-a iljadu bilo znak luksuza i prestiža :icon_scratch:
premda većina ljudi nema šta jest i glabaju noge od stola,pojedine konjuždrine se pederišu na R1-ici ili na GSX-Ru iljadu.....ne nije im dosta 600ccm,mora bit iljadu da se lakše negdje s njim zaljepe!
....tata kupi mi R1...kakav R1?...kao što ima bojan :icon_biggrin:
MIKSETA:
evo ti review od MCN-a :icon_thumright:
http://www.motorcyclenews.com/MCN/bikereviews/searchresults/Bike-Reviews/Yamaha/Yamaha-YZF-R1-R1-2007-current/
2TDottore:
ma R1 je u danasnje vrijeme za sirotinju budi gospodin i pikni R7 :dontknow:
B.E.R.O.:
Pitaj kizu mozda on zna nesto o tome, je da iz vk al ko jos u vk vozi yamahu!!??
:toothy10: :toothy10: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju