Ostalo > Motocikli
Yamaha R1 (2007)
kiza-iz-kvarta:
--- Citat: I.D.I.O.T. - 08 Travanj, 2012, 17:19:39 ---jel ovaj MEMJET pase i na Piaggio kao sporcki CDI???
Ostavi mi staru zadnju gumu za ljuljacku, taman mi pase za fatty dupe
--- Kraj citata ---
MUŽ paše al samo na novije modele jer mora bit CDI bez mase :icon_thumright:
može, ostavit ću ti staru gumu i poklonit ću ti je,al svejedno ponesi 100kn :drunken_smilie:
zip boi:
jucer ova yamahaha ,sp 180 i neka yamahaha xmax tmax kul max neam pojma koja :) u karlovcu???
kiza-iz-kvarta:
magic mushrooms :glasses9: jel i tog bilo između R1,SP-a i x-maxa :icon_biggrin:
kiza-iz-kvarta:
Project sa Zdravkom je trenutno u fazi mirovanja! zašto?
:toothy9: :toothy9: :toothy9:
danas si piknuo NOVE prednje plutajuće wave diskovefromBraking za japanski sportski motocikl serije R...Zdravko ovaj mjesec strpljivo čeka zbog završavanje R1-ice :glasses9:
al sve ću ja to njemu nadoknadit!
kiza-iz-kvarta:
R1 je složena sa svim fansy dijelima :glasses9: evo kako to izgleda;
sve je očišćeno od masnoće i suvišnih supstanci dobrom starom metodom; krpica&kist :confused5:
trenutni set-up
BMC filter zraka
ČIPRAKOVIĆI from carbon + Y link pipe (cijev koja zamjenjuje katalizator)
PUIG low smoke vizir
PUIG preklopne ručice
BRAKING wave diskovi
HARRIS silkonske ručke
u maški je naravno MOTUL 10w40 double ester (factory line),nabačene nove šlapice pilot power 2CT from MICHELIN (thnx Efz :icon_thumright:),nove NGK svjećice CR 9EK,a u rashladnom sistemu je antifriz MOTUL COOLANT EXPERT
ovih dana mi stiže zadnji plinski amortizer OHLINS TTX 36 :frajer: do kraja godine mi je u planu još uzet ispušne grane from AKRAPOVIĆ, PUIG crash barove,set GALFER pletenih lajtunga (2+1) u crvenoj boji i plastični poklopac koji zamjenjuje sjedalo suvozača i preko zime odvest motocikl kod "doc Dyne" na stol i uštimavanje power commandera :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju