Općenito > Oprema
Preporuka-kaciga za po gradu
3alfa3:
--- Citat: MIKSETA - 01 Prosinac, 2011, 17:39:56 ---pa ako je tako svi bi se vozili sa moto opremom na 30+ stepena u a ne po majice i sorceve :)
--- Kraj citata ---
"normalni" ljudi se uvijek voze u full opremi. Oni koji se tako ne voze, puuuuno dulje leze po bolnicama nakon pada nego ovi prvi
vanjossi:
--- Citat: igor.sb - 01 Prosinac, 2011, 17:47:55 ---vanjossi ne misli na tebe
mi mislimo na tebe :toothy3:
--- Kraj citata ---
:toothy12:
onda ne mislim ni na sebe :toothy11:
@doomsday odlična preporuka :icon_thumright:
MIKSETA:
solena kaciga :icon_biggrin:
puno para mi je to ali svaka cast za kacigu :)
--- Citat: 3alfa3 - 01 Prosinac, 2011, 18:56:00 ---"normalni" ljudi se uvijek voze u full opremi. Oni koji se tako ne voze, puuuuno dulje leze po bolnicama nakon pada nego ovi prvi
--- Kraj citata ---
cika alfa pa ne mogu ljudi da idu na pijac ili na pivo negdje u moto opremu i tako svaki dan oblacenje i svlacenje :drunken_smilie: :)
ajde da idu ko tebe na neki duzi put shvatam :icon_biggrin:
3alfa3:
--- Citat: MIKSETA - 01 Prosinac, 2011, 20:02:53 ---cika alfa pa ne mogu ljudi da idu na pijac ili na pivo negdje u moto opremu i tako svaki dan oblacenje i svlacenje
--- Kraj citata ---
Pa onda polako pjeske, steta palit motor ako je manje od 100km u igri ;D
Doomsday:
--- Citat: MIKSETA - 01 Prosinac, 2011, 20:02:53 ---solena kaciga :icon_biggrin:
puno para mi je to ali svaka cast za kacigu :)cika alfa pa ne mogu ljudi da idu na pijac ili na pivo negdje u moto opremu i tako svaki dan oblacenje i svlacenje :drunken_smilie: :)
ajde da idu ko tebe na neki duzi put shvatam :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Mogu, ako imaju mrvu volje raspitat se, pogledat, i kupit nešto što ih može spasit težih ozljeda, pogotovo po gradu di se radi o manjim brzinama, kad oprema u biti i pomaže... Kad se spičiš sa priko 100 na sat, samo ti dragi Bog može pomoć...
Evo recimo, kožna jaketa, ja je imam, totalno civilna i nosim je svaki dan bez štitnika, ali ima džepove za štitnike... 100 EUR i još 20-tak za štitnike ramena, laktova i leđa... Imam i štitnike... Moja definitivna preporuka...
HIGHWAY 1 CRUISER
Hlače, izgledaju bolje nego neki poznatiji jeans, a i jeftinije su od neki luđih markica, 100 EUR plus još 10-tak za štitnike kukova, štitnike kolina dobiješ već sa njima...
Vanucci Estivo II Denim Jeans
I na kraju ne zaboravite obuću, mora bit baram malo visoka, da kod pada ne odleti sa nogu... Nije pretjerano oklopljena, ali ima ponešto štitnika, dobro i civilno izgleda... Naravno, ko i sve, 100 EUR... :zubo:
ALPINESTARS SHIBUYA
Ne zaboravit rukavice, i liti i zimi... Za lito bez prstiju...
HIGHWAY 1 AIR
Za zimu, vodo i vjetronepropusne, sa ponešto štitnika, ali dosta civilnog izgleda...
HELD MOVE CITY GLOVES
Eto, za cca. 350 EUR kompletna oprema, potpuno civilnog izgleda, možeš i na plac, a kod pada makar doneke zaštićen... Ne moraš izgledat ka moto manijak, to su jeans i kožnjak vulgaris, tenisice... I naravno, ne zaboravit kacigu, bubrežnjak... Sve je bolje od šorca, kratkih rukava, japanki, i jet kacige...
:icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju