Općenito > Oprema

Preporuka-kaciga za po gradu

<< < (6/7) > >>

steeef:
mislim jet kaciga koja ima vizir je skoro ko full face,samo kaj joj fali dio za bradu..
znači more ti bit malo manje vruče u njoj al zbog to malo luftanja moreš ostat bez vilice brade nosa zubiju..kak je to ljepo doomsday reko :)

B.E.R.O.:

--- Citat: 3alfa3 - 01 Prosinac, 2011, 18:56:00 ---"normalni" ljudi se uvijek voze u full opremi. Oni koji se tako ne voze, puuuuno dulje leze po bolnicama nakon pada nego ovi prvi

--- Kraj citata ---
Alfa ne seri,bog te idem do grada na kavu sa skuterom od 50 kubika i nosit cu punu opremu.
 :drunken_smilie: :drunken_smilie: :omfg:
Ovo nije nikakav moto forum vec skuter forum a i sam znas kako se voze ljudi na skuteru preko ljeta.
Sto kraci sorc,kratka majica,suncane naocale i sto manja kaciga na glavi.Ako je malo hladnije i puse eventualno bubreznjak i to je to!!!!
 :angry7: :angry7: :icon_thumright:

Ako je motocikl u pitanju i duze relacije voznje onda definitivno skroz zatvorena kaciga(i to neka kvalitetna) jakna i rukavice.
Za skroz dugacke relacije "puna ratna"!!!!
 :icon_thumright:
Tako svi normalni ljudi razmisljaju,barem sa kojima se ja druzim!!!
 :dontknow: :dontknow: :frajer:

-od jet-ica imas ovaj izbor meni dobre:
I da jos jedna stvar da ove kacige nisu sigurne nebi ih proizvodili,predvidjene su za manje brzine a ne za brzine od dvije glave!!!Za one kojima to nije sigurno neka prodaju motor i nek si kupe tenk pa neka se voze,ili neka oblace viteski oklop na skuter kad se idu vozati po gradu...
 :uff: :uff:
-Nolan  n43 -air (mozes je preklapati kako hoces da ti bude) -oko 1500 kn

-AGV Blade (ima neka i Blade air net,to je nake prozracnija) - oko 150 eura
jedna od mojih favorita!!!  :icon_thumright:

-Givi ima isto par dobrih komada...
http://www.yamaha-piccilo.hr/givi_09.html

-Grex J2 (ovo na slici je pro ima i obicna bez ovoga stitnika za bradu))

-IXS par modela
http://shop.hostettler.de/category.aspx?id=321

-Vemar ima dobrih modela,onak bas sarenih (moj omiljeni na slici  ;D ;D ) i nisu skupi jako

-

Doomsday:

--- Citat: B.E.R.O. - 02 Prosinac, 2011, 14:57:57 ---...
I da jos jedna stvar da ove kacige nisu sigurne nebi ih proizvodili,predvidjene su za manje brzine a ne za brzine od dvije glave!!!
...

--- Kraj citata ---

Sigurne su za one djelove koje štite... Jet kacige ne štite lice, bradu, uopće... Ako ti se riskira kompletna maxiofacilarna rekonstrukcija sa vjerojatno ograničenim uspjehom, onda OK... Ali, nije cilj samo preživit pad... Cilj je preživit pad bez većih posljedica... Tu je barem rudimentarna zaštita brade neophodna...

Zato bi mi ova Nolan N43 Air u konfiguraciji bez vanjskog vizira, ali sa zaštitom na bradu, bila idealna na +30 stupnjeva... Zraka ka u priči, a i brada koliko-toliko zaštićena...

MIKSETA:
sto je lijepa ova nolanica  :) (prvo bum trazil nju za kupit)
ovo lici na kaciga  :)
a jel zna neko sta ponudjuje Vemar  jos osim ovih helo kitty?

B.E.R.O.:

--- Citat: MIKSETA - 02 Prosinac, 2011, 17:02:27 ---a jel zna neko sta ponudjuje Vemar  jos osim ovih helo kitty?

--- Kraj citata ---
http://www.vemarhelmets.it/
 :icon_thumright: :icon_thumright:

Ova mi je jeb... od Vemara model Cikiqui.

Prelijepa,i isto se da rastavljati!!!
 :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju