Općenito > Oprema

Preporuka-kaciga za po gradu

(1/7) > >>

MIKSETA:
Evo vrijeme je da kupim sigurnija kaciga dosad sam vozio sa neko kinesko smece na glavi sa morsku penu u nju  :drunken_smilie:
imam sada jaci skuter pa zato....sigurnost na prvo mijesto
Koju kacigu preporucujete za po gradu znaci ona open verzija
predlozite neku pokvalitetnu u posigurnu :D
Hvala!

3alfa3:
Nema kacige za po gradu. Ima samo kacige za na glavu  ;D

Nisi reko jel hoces jeticu (tako da ostavis bradu, zube i pola lica na cesti kad padnes), integralnu ili flipup kacigu. Ako je integralna, vidi jel ti pase na glavu Nolan N85. I flipup Nolan nije losa kaciga. Zapravo, Nolan je prilicno dobra kupnja obzirom na cijenu

EDIT:
sad vidim da si ipak napisao da zelis onu koja pomaze u promjeni izgleda i vadjenju zubiju kod pada  ;D

MIKSETA:
Da takva zelim  :icon_biggrin:
ma ona mi je za po gradu ak idem na duzi put imam AGV zatvorenu  :)
ajde cika alfa pomozi  :)
ovakav model trazim jeticu  :icon_biggrin:

vanjossi:
@ MIKSETA ja imam istu takvu neces pogriješiti s njom, meni je ta udobnija od moje airoh putne kacige

super je sto ima ove dodatke za obraze, jedino preko 80 puše, jer nije niti napravljena za to,tj mozda da je neki veliki vjetrobran bi bilo ok

konkretno ja sam ju platio 110 €

steeef:
posle prometne nema boga da bi kupil i ikad vozil sa jet kacigom..dok padaš uvijek zaroniš sa facom pa si ti misli onda kak to more završit na kraju ;)

samo sad nemojte one fore,ja ne mislim padat,ja se vozim polako po gradu itd..nikad neznaš kad te ko more pobrat..full face kaciga i nikaj drugo  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju