eo posto imam u garazi jednog razvaljenog i bez papira typhoona i batinu koja mi stoji vec god dana s urednim papirima na mom starom ali je masina riknula bila...
i sad sam se upustio u jedan projekt...gore je piaggio masina ac dugi blok...nosac je prebacen sa typhoona i aamortizer nisma htjeo gore pripasavat pia amort vec sam dole napravio kao distnacer da pase gore na batinin amort i dolje na pia blok...
u planu je:
napraviti instlaciju to jesti od instalacije ce biti samo ono sto je potrebno za paljenje na kurblu rasvejta i to nece biti
set up ce biti: bgm radilica, top due plus ac, nardo ili tako neki spuh, multivar, delta, getriba od lc-a, neki usis i dellorto 19 ili 21
styilinga ce isto malo biti one doljnje maske necu stavljat vec vidi se na slikama samo ove gore i odozdol i od iza ih lijepit i spojit da bi dobio onako u kompletu undertail i bocne maske, ici ce i neki home made drag volan itd...vidjet cemo s vremenom sta ce biti
trenutno je seriska masina gore ali nepali jer su namotaji sjebani i zadnja guma je probijena....
eo nekih slika zvijeri
:
Uploaded with
ImageShack.usUploaded with
ImageShack.us