Tehnički kutak > Tuning skutera

Rupa u stratu- ler dizna veća ili tvrđe opruge na kvačilu? Riješeno oprugama

<< < (9/11) > >>

gumy:
160 kn je, i meni se razjebalo nakon 4000km...

Crazy Kuree:
A zove se malossi wing bell? i ima u vinkovcim? i kako mogu znat da je odjeb#lo?

3alfa3:

--- Citat: Crazy Kuree - 22 Ožujak, 2008, 12:12:58 ---A zove se malossi wing bell? i ima u vinkovcim? i kako mogu znat da je odjeb#lo?

--- Kraj citata ---

Ne, obicno je 160-tak kuna. Wingbel koji bi ti savjetovao jer jako opterecujes zvono sa visokim okretajima je oko 350-400 kuna.

SlowRider:

--- Citat: Crazy Kuree - 22 Ožujak, 2008, 12:12:58 ---A zove se malossi wing bell? i ima u vinkovcim? i kako mogu znat da je odjeb#lo?

--- Kraj citata ---

Wing bell je racing zvono i cijena je oko 400kn nisam siguran, a imas i ovo obicno malossi za 140kn u piaggio centru. Sad neznam jel to obicno malossi sire od serijskoga jer ako jest, onda je to dobro u kombinaciji sa fly/deltom, a i mrvicu je teze jer je sire.

Ja sam primjetio da je zvono lose jer sam imao blag start i osjetio sam proklizavanje, tjera okretaje a neide. kad sam stavio drugo zvono okretaji su vrlo malo pali, ali je ubrzanje bilo osjetno bolje.

Crazy Kuree:
tako u mene proklizuje, a ima zvono od 105 i 107mm ja mislim da meni treba 105 jer delta pokriva površinu seriskog zvona znači ne ide izvan njega

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju