Tehnički kutak > Tuning skutera
Rupa u stratu- ler dizna veća ili tvrđe opruge na kvačilu? Riješeno oprugama
Crazy Kuree:
to zamjensko se zove malossi wingbel isto kao još jedno koje ima na sebi one kao kanale za bolje strujanje zraka a ono sportsko se zove malossi wingbell MHR to na SA sam gledo neka greška mora bit nemogu se dva različita proizvoda isto zvat
3alfa3:
greska u nazivu na SA stranici. Wingbell je samo jedan (najbolje Malossi zvono, ono sa rebrima).
3alfa3:
--- Citat: Crazy Kuree - 22 Ožujak, 2008, 12:29:57 ---tako u mene proklizuje, a ima zvono od 105 i 107mm ja mislim da meni treba 105 jer delta pokriva površinu seriskog zvona znači ne ide izvan njega
--- Kraj citata ---
105 i 107 su oznake promjera zvona a ne sirine. Dobro pazi koje trebas!!!! Isto si trebao paziti i da imas kuplung 105 ili 107.
Crazy Kuree:
znam to kad je prijatelj imo fly u njega ti bilo skoro isto najtvrđe i neke mekane opruge mala razlika bude a to vjervatno zbog toga a neznam sad mislim da je delta 105 jer normalno radi i kako treba u skladu s obrtajima sam et malo zvono proklizuje, a serisko u minarelija je 105?
ivanm:
malossi clutchbell minarelli 7711124
malossi wingbell minarelli 7711166
safety clutch bell MHR 7711167
sometimes the pictures might be different from the product which they refer to, as concerns some details
ali šifre su sve tri različite..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju