Tehnički kutak > Tuning skutera
Rupa u stratu- ler dizna veća ili tvrđe opruge na kvačilu? Riješeno oprugama
Crazy Kuree:
A neam obrtomjer uglavnom odma je kreto sa mali posve obrtaja... ne vjerujem da je na gas išo seriski na zadnji jedino ako sjedneš nazad posve onda je moguće,al prije je bilo sa mikuni 16 nagnem se na prednji kraj znači polegnem i digne me na zadnji džaba šta je sa malo okretaja kreto al i sa mikunijem je to izgubio pa onda sa 19 ide normalno bolje sad to tak uvik bude kad je sve novo prvi 1000km ide ko lud i onda nešta oslabi u tome startu neznam zašto valjci su novi al nije mi ni bitno sad sam zadovoljan
3alfa3:
--- Citat: Crazy Kuree - 21 Ožujak, 2008, 18:40:16 ---stavio jedva palve opruge i zategnute na srednjem položaju, skuter kreće sa onoliko obrtaja koliko ima i u vožnji...
--- Kraj citata ---
Tu onda nesto opako ne stima, jer bi trebao u voznji imat oko 11500 okretaja obzirom na kit i spuh.
gumy:
da, a te plave puštaju ako su na sredini na nekih 7800-8000?
kako su utezi podešeni?
3alfa3:
--- Citat: gumy - 22 Ožujak, 2008, 00:34:04 ---te plave puštaju ako su na sredini na nekih 7800-8000?
--- Kraj citata ---
Da, pod uvjetom da je prijenos postelan tako da vario ne pocne raditi prije tih okretaja
Crazy Kuree:
utezi su su stavljeni da kreće sa više obrtaja(nisam skido tak da more bit da je do kraja zategnuto al vidim da je na srednjem,a za utege reko mi je da je stavio do kraja da kreće sa više obrtaja-mrsko me bilo skidat i gledat kad znam otprilike kako je),valjci su 4.1. ma hvata ono i malo prije eto ako je u vožnji 11500 ja bi reko da hvata sa 9500-10000 nego on dok krene sa toliko nakon 1-2s odma ide na ti 11500, sad osjećamda bi trebo valjke oko 4.5g a moguće da mi kvačilo malo proklizuje jer zvono serisko a ima oko 35000km a malossi zvono(neznam koje) novo jel oko 160kn?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju