Tehnički kutak > Tuning skutera
Rupa u stratu- ler dizna veća ili tvrđe opruge na kvačilu? Riješeno oprugama
Crazy Kuree:
sjećam se ti dana kad je bio serijala 2 godine samo sam svjećicu mjenjo kad ode...serijala je serijala, sad normalno ko prvo imo sam saobraćajnu pa je to trebalo riješit šta je razbijeno a onda sam sve novo kupio i eto ti ispod setup pa se misli da ne treba ništa dirat doće i taj period kad se ništa neće trebat dirat a to je tek kad budem zadovoljan sa ubrzanjem i svime zasad nisam dok rupu ne riješim i još nije krajnje uštelan iako je slabi midrace ipak kad bi htio jači trebam samo kit zamjenit jer imam sad debelu osnovicu za neki high midrace
vpucko:
ma zamisli IZBUSI PAR RUPA na airboxu wtf? nemos tako, ako vec ides busit onda to radis kak spada (malosijeve upute) ali nema potrebe za time! tek kad kit stavis onda to radi :)
Crazy Kuree:
Pa sam kažem šta da uradi,na njemu je da odluči ak htjedne izbušit kazat će i onda će mu se objasnit koliko i gdje... Mjenjo sam gl. diznu stavio sam 95 zato šta je smjesa prebogata sa 104 (crna svjećica) ler dizna nije premala more bit samo prevelika 55 je to ću još vidit šta ću s tim,nemam gdje nać manju al čudi me ne trokira i kad malo duže radi u mjestu mokra svjećica bude... znači ostaju mi opruge na kvačilu i sredit malo zvono.
SlowRider:
Evo sad sam si stavio bijele federe za FLY i to je to. Skuter mi je odlicno postelan od pocetka do kraja i prezadovoljan sam trenutnim stanjem.
Igore zuti federi mi nisu potrebni :thefinger: :beah: :icon_rr:
Crazy Kuree:
testiro sam malo sad,na startu na jednom djelu se čuje i osjeti kako zatrokira(na kraju te rupe na gasu) i odma iza tog dobje obrtaje i ide ko lud, neznam gdje naći ler diznu 45 dal paše sa dellorto 12? i mislim da bi mogo taj problem rupe riješit jačim federim al opet je prevelika ler dizna
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju