Tehnički kutak > Tuning skutera
Rupa u stratu- ler dizna veća ili tvrđe opruge na kvačilu? Riješeno oprugama
Crazy Kuree:
Ne paše sa dellorto 12 malo je duža u 12 tak da to više ne diram,ako sa plavim malossi oprugama ne izgladim rupu
igor.sb:
--- Citat: SlowRider - 21 Ožujak, 2008, 15:17:38 ---Evo sad sam si stavio bijele federe za FLY i to je to. Skuter mi je odlicno postelan od pocetka do kraja i prezadovoljan sam trenutnim stanjem.
Igore zuti federi mi nisu potrebni :thefinger: :beah: :icon_rr:
--- Kraj citata ---
ajde neka, na kraju ce ispast da ni meni ne trebaju...bijeli rullz :icon_thumright:
Crazy Kuree:
stavio jedva palve opruge i zategnute na srednjem položaju, skuter kreće sa onoliko obrtaja koliko ima i u vožnji :headbang: rupe više nema diže se ko lud na zadnji,pod dvoicom more sa 40-50 na gas extra sam zadovoljan a za diznu nek stoji 55... federi su bili bijeli pa me i ne čudi što je odma hvato... sam bi sad trebo stavit valjke 4.3-4.5
SlowRider:
--- Citat: Crazy Kuree - 21 Ožujak, 2008, 18:40:16 ---stavio jedva palve opruge i zategnute na srednjem položaju, skuter kreće sa onoliko obrtaja koliko ima i u vožnji :headbang: rupe više nema diže se ko lud na zadnji,pod dvoicom more sa 40-50 na gas extra sam zadovoljan a za diznu nek stoji 55... federi su bili bijeli pa me i ne čudi što je odma hvato... sam bi sad trebo stavit valjke 4.3-4.5
--- Kraj citata ---
Normalno da se dize na zadnji sa dvojicom kada je suvozac poluga i sjedi na repu.
Crazy Kuree:
pa bila je rupa i nije mogo dok ne izađe iz rupe a sad odma ide na zadnji i pod jednim isto ide na zadnji na gas :headbang: ipak ima 80kg skuter pa se misli
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju