Tehnički kutak > Tuning skutera

Rupa u stratu- ler dizna veća ili tvrđe opruge na kvačilu? Riješeno oprugama

<< < (4/11) > >>

lik_9:

--- Citat: vpucko - 21 Ožujak, 2008, 00:34:01 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 20 Ožujak, 2008, 23:26:59 ---ubacit diznu 70-75 kupit redsponge i izbušit par rupa na airboxu ako nema lulicu da je skineš. ta je premala trebala bi bar 60 za taj seriski filter da se ne dira, al ako kupiš redsponge i ovo što sam naveo dobićeš osjeto na odazivu na gas i ubrzanje bolje bi trebalo bit

--- Kraj citata ---

nemoj busit airbox nit vadit lulicu

--- Kraj citata ---

nego ?? ??? ???
meni je svejedno,samo da skut radi ko zmaj!!

vpucko:
pa nema potrebe za time samo ces sjebat stvar kad budes busio pogotovo kak ti je on rekao "par rupa" onda ni sam vise nes znat koliko zraka pusta! a i nema potrebe za time, to onda samo vuce vecu diznu i vecu potrosnju a za NIST!

dino_sk:

--- Citat: lik_9 - 21 Ožujak, 2008, 00:37:04 ---
--- Citat: vpucko - 21 Ožujak, 2008, 00:34:01 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 20 Ožujak, 2008, 23:26:59 ---ubacit diznu 70-75 kupit redsponge i izbušit par rupa na airboxu ako nema lulicu da je skineš. ta je premala trebala bi bar 60 za taj seriski filter da se ne dira, al ako kupiš redsponge i ovo što sam naveo dobićeš osjeto na odazivu na gas i ubrzanje bolje bi trebalo bit

--- Kraj citata ---

nemoj busit airbox nit vadit lulicu

--- Kraj citata ---

nego ?? ??? ???
meni je svejedno,samo da skut radi ko zmaj!!

--- Kraj citata ---
stavi kit ili spuh pa ce radit ko zmaj :toothy10: :toothy10:

Crazy Kuree:
pa ne mora bušit et nek bar stavi red sponge... siguran si da neće ništa dobit haha pa i neće samo će imat bolji odaziv biće više smjese,da veća potrošnja za jedno 5l LOL baš će primjetit da mu puno više troši  :drunken_smilie: ja u potrošnju zbog veće dizne nikad nisam gledo, samo ako ide bolje ja ću stavit ak treba 200 diznu LOL serijala je i ak stavi gljivu i 90 diznu on neće trošit više od 4.5l na full gasu pod normalnim i ispravnim karburatorom 17.5

SlowRider:

--- Citat: Crazy Kuree - 21 Ožujak, 2008, 11:27:08 ---pa ne mora bušit et nek bar stavi red sponge... siguran si da neće ništa dobit haha pa i neće samo će imat bolji odaziv biće više smjese,da veća potrošnja za jedno 5l LOL baš će primjetit da mu puno više troši  :drunken_smilie: ja u potrošnju zbog veće dizne nikad nisam gledo, samo ako ide bolje ja ću stavit ak treba 200 diznu LOL serijala je i ak stavi gljivu i 90 diznu on neće trošit više od 4.5l na full gasu pod normalnim i ispravnim karburatorom 17.5

--- Kraj citata ---

Ako se vozis dugorocno i trazis pouzdanost od skutera sigurno da ces paziti na potrosnju i ustelanost skutera.

I jos nesto da dodam; koliko si ti imao problema sa skuterom u zadnjih mjesec dana, toliko ja nisam imao u zivotu sa nekim skuterom, sa nekima se nikada nisam i susreo :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju