Tehnički kutak > Tuning skutera
Rupa u stratu- ler dizna veća ili tvrđe opruge na kvačilu? Riješeno oprugama
Crazy Kuree:
ubacit diznu 70-75 kupit redsponge i izbušit par rupa na airboxu ako nema lulicu da je skineš. ta je premala trebala bi bar 60 za taj seriski filter da se ne dira, al ako kupiš redsponge i ovo što sam naveo dobićeš osjeto na odazivu na gas i ubrzanje bolje bi trebalo bit
lik_9:
kaj misliš dali može biti tak raštelni kar da se nebi nikaj dalo napraviti s njim!jer je s tim karbom bilo problema!nisu ga mogli poštelati!da i zaboravil sam pitati koje rolice da stavim?
sad su unutra 6.5
Crazy Kuree:
za serijalu ti idu 6.5 moreš stavit 6.0 al isto ti tek kad auspuh nabaviš onda bi ti trebale neš drugačije... Pa LOL ako su sa tom diznom pokušali uštelat onda je to LOOOL to sam kad imaš blokadu na njemu onu preko venturijeve cijevi i onda ide 54 dizna
lik_9:
to ui slagali na jedan jet force i nisu ga mogli nikak naštelati!stalno je daval previše goriva!a meni daje premalo! :toothy3:gle fora je da sam ja zamjenil svoj ferg za taj i sad ga moram složiti na ovakakv ili onakav način!!
jer drugoga nemam!! ::)
vpucko:
--- Citat: Crazy Kuree - 20 Ožujak, 2008, 23:26:59 ---ubacit diznu 70-75 kupit redsponge i izbušit par rupa na airboxu ako nema lulicu da je skineš. ta je premala trebala bi bar 60 za taj seriski filter da se ne dira, al ako kupiš redsponge i ovo što sam naveo dobićeš osjeto na odazivu na gas i ubrzanje bolje bi trebalo bit
--- Kraj citata ---
nemoj busit airbox nit vadit lulicu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju