Tehnički kutak > Tuning skutera

Rupa u stratu- ler dizna veća ili tvrđe opruge na kvačilu? Riješeno oprugama

<< < (2/11) > >>

SlowRider:

--- Citat: Crazy Kuree - 20 Ožujak, 2008, 19:13:14 ---kakvo si stavio zvono? i koliko para?

--- Kraj citata ---

Stavio sam RMS zvono, a cijena ne bi trebala biti veca od 200kn jer je u rangu za onim obicnim Malossi zvonom koje dodje 140kn ali nisam njemu mjerio sirinu. Ovo sam dobio za neke dijelove i zadovoljan sam. Inace malo baca na zadnji jer je guma dobra ali sad cuvam to zvono dok ubacim malo mekse federe da ga ne unistim bezveze....

Kod mene se skut gusi samo kad ga upalis dok je hladan i odmah mu nabijes gasa, znaci prvih 10-ak sec jer je dosta hladan, al to je normalna pojava na svakom skuteru.

gun_rider:
Ostavi ga da radi 2 minute na leru, pogledaj svjećicu, ako je boja svjećice dobra onda ti je do kvačila. Promini federe onda i sve 5

lik_9:
e kad je već otvoreno tema da pitam!
ja sam danas stavil dellorto 17.5 i samo se guti dok mu dam gas,ali ne uvjek!ako krenem normalno onda ide!gore je dizna 50,dali je to premala diza?ili kaj da napravim????

:help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:

Crazy Kuree:
premala je bez obzira jel imaš obični filter al ipak reci malo detalja o skuteru? pa ću ti reć koju diznu i šta...

lik_9:
ovako imam F15 seriala samo sam zamjenil taj ferg i imam bjeli centralni i crne federe na kvačilu!da i seriski filter je gore!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju