Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Stavi neku naljepnicu sav crven nije mi lijep
au , pa to je limuzina naspram normalnog boška , dobar je , samo daj te ledice i kurčiće skidaj bog ti pomogo nemoj se ni premišljat za kit nego stavi to 250 kn te košta , preobažaj ćeš doživjeti
frendić i ja idem u školu , za skuter uvijek ima vremena ^^ ajd nek ti bude o ukusima se ne priča
Lijep je
ma ova rasvjeta ti je skroz bezveze seljo tuning
možda je tebi , njemu se sviđa i dobro...boli njega lijevi čošak za tvoje mišljenje oke frende , sam ti kažem da ti je taj kit MUST HAVE
čuj,ti si upiso srednju ali ja nisam,s ovim sam sve reko..za skuter će bit vremena cjelo ljeto i zima..samo da se ja upišem i jedna muka manje
e jbt koliko mi nedostize osnovna skola to je bilo vrijeme :'( kamo da sam bio i ja 97 godiste dao bih sve da budem opet tvojih godina
kako se ono zove vidikovac di si ga sliko ??
Mahovica malo dalje od mene par km
Di je to negdje na Himalaji?? Pa tamo di si slikao ima jos snjega!!Ups ispricaavam se to je kamenje.
bero,dosadno dok je skut na airbrushu?..hehe...nije ne,još je slikano u 8 mjesecu...iznad rijeke ti je to
Pa malo je da ti iskreno kazem!!! Salim se za Himalaju,to je onda negdje na Alpama?? Jel se meni to cini ili to cudo nije registrirano??