Općenito > Propisi

čestitka od 700 kn?

<< < (3/5) > >>

Grale:
@balicdim-ja sam na autu izgubio tablicu,i to u bosni(najvjerojatnije mi ju je neki idiot skino) i tam sam prijavil da je ukradena-izgubljena i dali su mi neki papir kaj sam mogel granicu preć,i dok sam se vratil u hr,nakon kojih tjedan dana sam radil nove tablice i prometnu...
@marinjo-da imaš pravo 1 km je oko 9 kn...znam dok su frenda i mene vozili na očevid nesreće je bilo oko 8,5 kn...
@pralas-mogo si ti vratit tablicu bez knjižice...šta ih boli briga,bitno da su tablice vraćene,ili si mogo jednostavno napravit novu knjižicu...
 ;D

marinjo:

--- Citat: svbeljan - 23 Studeni, 2011, 09:18:48 ---zaboravio si da prvo dobiješ sudski poziv na koji ako se ne odazoveš, onda slijedi ovo šta si napisao

--- Kraj citata ---
tak je  :icon_thumright:

stunt46:
imao frend takav slucaj s autom isto trebo odjavit tablice,a knjizicu je zagubio negdje,i zamislite nije to mogao napravit bez knjižice vozila...a kaznu im nemoj placat nikak nego se samo zali....mozda uspije:DD

Ivan46:
e moj pralas

ako nista makar si lijepu cestitku dobio,ahahahah,xD. :jerk:

steeef:

--- Citat: stunt46 - 23 Studeni, 2011, 13:09:51 ---imao frend takav slucaj s autom isto trebo odjavit tablice,a knjizicu je zagubio negdje,i zamislite nije to mogao napravit bez knjižice vozila...a kaznu im nemoj placat nikak nego se samo zali....mozda uspije:DD

--- Kraj citata ---

treba prijavit da ju je izgubil! onda se dobije potvrda od mupa da je izgubljena i papir koi je zamjenjuje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju