Općenito > Propisi

čestitka od 700 kn?

<< < (4/5) > >>

balicdim:

--- Citat: Grale - 23 Studeni, 2011, 09:36:57 ---@balicdim-ja sam na autu izgubio tablicu,i to u bosni(najvjerojatnije mi ju je neki idiot skino) i tam sam prijavil da je ukradena-izgubljena i dali su mi neki papir kaj sam mogel granicu preć,i dok sam se vratil u hr,nakon kojih tjedan dana sam radil nove tablice i prometnu...

--- Kraj citata ---
eh to je u bosni, vidiš da ima i naprednijih od nas  ;D
ja sam samo ispričao kako je bilo u mom slučaju u lijepoj našoj, te kakva je procedura bila u mom slučaju kod "gubitka" i/ili kod ukradene tablice (dokumenata)

Grale:

--- Citat: balicdim - 23 Studeni, 2011, 14:56:51 ---eh to je u bosni, vidiš da ima i naprednijih od nas  ;D
ja sam samo ispričao kako je bilo u mom slučaju u lijepoj našoj, te kakva je procedura bila u mom slučaju kod "gubitka" i/ili kod ukradene tablice (dokumenata)

--- Kraj citata ---
pa pročitaj bolje...u bosni sam je izgubil,i vratil sam se za par dana u hr i nakon tjedan i kusur dana možda dobil nove table i prometnu(HRVATSKE!)

balicdim:
sam sebe ispravljaš
--- Citat: Grale - 23 Studeni, 2011, 09:36:57 ---i tam sam prijavil da je ukradena-izgubljena i dali su mi neki papir kaj sam mogel granicu preć,i dok sam se vratil u hr,nakon kojih tjedan dana sam radil nove tablice i prometnu...

--- Kraj citata ---
u prijevodu kojeg ja razumijem stoji da si ti u bosni prijavio nestanak/krađu tablica i da su ti u bosni dali dokumentaciju za prelazak preko granice i da si kod nas u hr radio nove tablice i papirologiju

ako sam se izgubio između redaka, ispričavam se

lb23211:
napisi zalbu da nisi bio upoznat s tim zakonom, da ti je to prvi (valjda) prekrsaj itd..... da si izgubio prometnu i/ili knjizicu pa nisi vidio dokad traje tehnicki i tako

Grale:

--- Citat: balicdim - 23 Studeni, 2011, 17:00:19 ---sam sebe ispravljaš u prijevodu kojeg ja razumijem stoji da si ti u bosni prijavio nestanak/krađu tablica i da su ti u bosni dali dokumentaciju za prelazak preko granice i da si kod nas u hr radio nove tablice i papirologiju

ako sam se izgubio između redaka, ispričavam se

--- Kraj citata ---
dobro si razumio...to sam i rekel...ali sam nakon ni 10 dana napravil nove tablice,nakon kaj sam ih u svojem mupu prijavil ko izgubljene...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju