Općenito > Propisi

čestitka od 700 kn?

<< < (2/5) > >>

Gianelli extra77:
kod vas je to nesto strogo meni frend ima tablice na motoru par mjeseci nakon isteka rege i da ga nisu stopali jos bi se s njima vozio

balicdim:
pralas, care, teško ćeš se izvuć iz ovoga pošto postoji procedura oko tih stvari
http://www.mup.hr/main.aspx?id=5402
u prijevodu, umjesto 700kn platio bi samo 85 i kavu dok čekaš da ti to naprave.....

jedino bi možda postojala mogućnost "blaže kazne" (ne košta ništa osim 3 papira koja potpišeš) za gubitak dokumenata tj. na policijskom jeziku "zanemarivanje osobnih podataka vozila" što sam ja dobio kad sam prijavio krađu tablica sa skutera
(pošto se nakon krađe ne izdaje nova tablica mjesec dana i nemaš ga pravo upotrebljavat ukoliko ne želiš riskirat kaznu za vožnju bez rege, "predomislio " sam se i dao izjavu da sam ju zagubio) i dobio ta 3 papira za potpis i isti dan sam KUPIO novu tablicu

mislim da si i ti tako napravio da se nebi ovo dogodilo što se tebi sad nažalost događa

TomTomislav:
Dobio kolega tu isto tak 700kn...Gotova stvar,uknjižen si...A j****u sve a rega je 400.500kn..To stvarno smješno-

marinjo:
dobro si i prošao, da su te zaustavili na cesti mogao si dobiti kaznu i od 2000 kn.
ako ne platiš tu kaznu, onda sud izdaje nalog o prisilnom dovođenju na sud i tada ti na kućna vrata dolazi policija koja te dovodi na sud, ako se radi o maloljetnoj osobi onda se netko od roditelja isto dovodi na sud.
e da još jedno, ukoliko se osoba privodi na sud računaju se troškovi dovođenja, tako da se jedan kilometar računa po litri benzina kolika mu je cijena - 10 % od litre, i ide ti cijena po satu koja se obračunava ovisi koliko je plavaca došlo po tebe doma, i onda dobiješ još i tu uplatnicu koju također moraš platiti, tako da je u nekim slučajevima jeftinija kazna nego troškovi dovođenja.

svbeljan:

--- Citat: marinjo - 23 Studeni, 2011, 07:43:29 ---dobro si i prošao, da su te zaustavili na cesti mogao si dobiti kaznu i od 2000 kn.
ako ne platiš tu kaznu, onda sud izdaje nalog o prisilnom dovođenju na sud i tada ti na kućna vrata dolazi policija koja te dovodi na sud, ako se radi o maloljetnoj osobi onda se netko od roditelja isto dovodi na sud.
e da još jedno, ukoliko se osoba privodi na sud računaju se troškovi dovođenja, tako da se jedan kilometar računa po litri benzina kolika mu je cijena - 10 % od litre, i ide ti cijena po satu koja se obračunava ovisi koliko je plavaca došlo po tebe doma, i onda dobiješ još i tu uplatnicu koju također moraš platiti, tako da je u nekim slučajevima jeftinija kazna nego troškovi dovođenja.

--- Kraj citata ---
zaboravio si da prvo dobiješ sudski poziv na koji ako se ne odazoveš, onda slijedi ovo šta si napisao

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju