Ostalo > Foto, video, music...
Rimac Automobili Concept
DvdAerox:
Ma takav auto moze kupit samo neki kolekcionar automobila, da imas tolko kese kupit ces si nesto sta mozes natankat i opet vozit, a ne punit pa opet ispocetka... to je dobar koncept ali trenutno su akumulatori pre slabi, tj. ne postoji tehnologija jos koja nam omogucuje da puno energije pohranimo u malo prostora, sve je jos u razvoju.. i ovi smartphonovi nis im ne traje baterija, tako da je cak i dobro da njemu tolko traje, medjutim to je auto prije svog vremena. Ja vidim da ce se njime samo koj sin seika vozit po dubaiju da ode po nove krpice od armanija od 2500 eura :glasses9:, vratit ce se doma, uparkirat ce ga i sutradan ce mu stic novi ferrari od 500 soma eura :). Ako se kroz 10 godina napravi tehnologija koja ce omogucit da se sa onim akumulatorima vozis 1500 km to ce onda biti to i pokopat benzin, ali tada ce bit i druge kuce vec spremne, tako da njemu je spas samo u daljnjem razvoju, znaci samo ulagat, ulagat i ulagat u posao :)
aprilia area 51:
ja nemogu vjerovat...serete kako smo mi hrvati nesposobni ovo ono...i sad napokon netko je nesto uspijo i umjeto kao ljudi da ga pohvalim ipak je nas i napravio je nesto sto nitko do sada nije...vi pljujete po njemu i po njegovom starom...kake njegov stari ima veze s ovim autom i njegovim porizvodima...naravno da ga je stari poguuro samo zastita izuma kosta ko svetog ptera kajgana a kamol sta dalje...ali nije bzvz ulozio i proj#bo lik je pokazno da zna sta radi...i ima on jos par proizvoda koje je vec prodavo velikim firmama poput bmw-a itd...
tak da niste u redu sto srete po liku bzvz
Miki-speedy:
--- Citat: aprilia area 51 - 24 Studeni, 2011, 18:27:43 ---ja nemogu vjerovat...serete kako smo mi hrvati nesposobni ovo ono...i sad napokon netko je nesto uspijo i umjeto kao ljudi da ga pohvalim ipak je nas i napravio je nesto sto nitko do sada nije...vi pljujete po njemu i po njegovom starom...kake njegov stari ima veze s ovim autom i njegovim porizvodima...naravno da ga je stari poguuro samo zastita izuma kosta ko svetog ptera kajgana a kamol sta dalje...ali nije bzvz ulozio i proj#bo lik je pokazno da zna sta radi...i ima on jos par proizvoda koje je vec prodavo velikim firmama poput bmw-a itd...
tak da niste u redu sto srete po liku bzvz
--- Kraj citata ---
;D
B.E.R.O.:
--- Citat: zikaTGB - 22 Studeni, 2011, 20:23:29 --- hrvatska za koju pola svijeta nezna ima nesto ovako,trebali bi bit ponosni!!
--- Kraj citata ---
Da i Mirko Filipovic je svjetski sportas i dodji u jebenu Kinu i svi ce ti reci Mirko jebeni cro cop!!!
A j... Republika Hrvatska ga nije priznala kao sportasa!!
:icon_thumright: :icon_thumright:
Necemo o drzavi,drzava je sranje i svi ste se uvjerili,ako ne svi barem neki od nas koji ne radimo nigdje,zbog cega i koga znate dobro ili ste glupi,ili se pravite ludi... :dontknow: :dontknow: :drunken_smilie:
Za Rimca nemam sta reci osim da je decko jako puno znanja i truda,volje i svega ulozio u taj projekat el. automobila.
I svaka mu cast... :notworthy: :notworthy:
A sad da li mu je stari nakrao se ili nije to je sve pitanje.Sto se mene tice trebao je jos vise.
Tko je lud pa bi sjedio kuci dok drugi kradu nek sjedi.
Ja bi kao njegov stari (ako je) samo lapaj,pa nek naivci budu ljubomorni sto nisu nista ucinili!!!
:toothy3: :toothy3: :toothy3:
aprilia area 51:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 24 Studeni, 2011, 18:39:07 --- ;D
--- Kraj citata ---
a dobro miki sada nisam znao da si ministar pravopisa...piso sam brzo cudi me da se moze i procitat..hehe...to su ti nasi kvartovski izgovori...hehe... :toothy9: :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju