Ostalo > Foto, video, music...
Rimac Automobili Concept
marracc:
i uvijek ko i na svakom hebenom forumu bilo kojeg internet portala sve zavrsi na srbima i hrvatima, velikim ljudima i domoljubima, kao nasa hrvatska u kojoj smo svi robovi. Ako netko nemoze prihvatit tudje misljenje onda to puno govori o njemu. da nema rasprava nebi bilo ni foruma. za mene je projekt totalno promasen ili koncept ili kaj vec i totalno bezveze i nikakve koristi osim u zid se zakucat. ali to sam ja i MOJ stav. I moje misljenjee i od kolege vrijedi kao i vase sto ga hvalite tako da ne serite lopate. nitko se nemora slozit s mojim misljenjem niti cu je sa slozit s necim tudjim
EDIT:
neznam di ste svi vi te clanke citali i projekte i podatke i sve jer nema nis na internetu o tome poput koliku dugo se pune te baterije, koliko im je rok trajanja, daa li ce trebat jedna elektreana da puni to vozilo? razmislite malo kolko bi se vise struje trebalo proizvodit u svijetu da se sva ta elektricna vozila pune! nuklarke se nesmiju gradit u nekim zemljama, znaci preostaje na mazut elektrana, sto ti je oneciscenje jos vece nego da se vozimo kak se vozimo. a i sigurno kad to zazivi ce struja kostat jednako u omjeru kolko je sad benzin, ako ne i vise
Miki-speedy:
--- Citat: marracc - 24 Studeni, 2011, 19:39:21 ---i uvijek ko i na svakom hebenom forumu bilo kojeg internet portala sve zavrsi na srbima i hrvatima, velikim ljudima i domoljubima, kao nasa hrvatska u kojoj smo svi robovi. Ako netko nemoze prihvatit tudje misljenje onda to puno govori o njemu. da nema rasprava nebi bilo ni foruma. za mene je projekt totalno promasen ili koncept ili kaj vec i totalno bezveze i nikakve koristi osim u zid se zakucat. ali to sam ja i MOJ stav. I moje misljenjee i od kolege vrijedi kao i vase sto ga hvalite tako da ne serite lopate. nitko se nemora slozit s mojim misljenjem niti cu je sa slozit s necim tudjim
--- Kraj citata ---
Ko je spominjao srbe i hrvate?
http://p.webwombat.com.au/motoring/car-photos/bmw-m1-homage-concept-6-big.jpg
Jel to sranje?
Shvati covjece da to nije auto za masu nego koncept koji tek treba da evoulira u nesto konkretno
marracc:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 24 Studeni, 2011, 19:45:41 ---Ko je spominjao srbe i hrvate?
http://p.webwombat.com.au/motoring/car-photos/bmw-m1-homage-concept-6-big.jpg
Jel to sranje?
Shvati covjece da to nije auto za masu nego koncept koji tek treba da evoulira u nesto konkretno
--- Kraj citata ---
da al covijek shvati da je to BMW a ne faking rimac koncept, koji vec ima svoje kupce i musterije utaban put, i prepoznatu kvalitetu i brand po cijelom svijetu ( da nabrajam dalje?)
luna500rr:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 24 Studeni, 2011, 19:45:41 ---http://p.webwombat.com.au/motoring/car-photos/bmw-m1-homage-concept-6-big.jpg
Jel to sranje?
--- Kraj citata ---
auto koje izgleda ko raketa a cuje se ko aku busilica? ma kakvi, nije to shranje lol :toothy12:
dok god imam za benzin, vozit cu benzinca, drazi mi je zvuk stojadina neg tesla roadstera...
a po pitanju rimca, liku svaka cast :notworthy:
kakve veze ima ko ga financira, da je meni njegov caca vjerojatno bi kupio diplomu i trosio na kurvaluk, stoga mu prvo skidam kapu za to, a drugo jer se upusta u to u sto vec je...
mada meni konkretno auto s baterijom se nesvidja, kad nestane benzina idemo na vodik i zivio, prakticki 0% zagadjivanja, ono malo ulja sto se potrosi ko ga šiša...
B.E.R.O.:
--- Citat: luna500rr - 24 Studeni, 2011, 20:12:02 ---
dok god imam za benzin, vozit cu benzinca, drazi mi je zvuk stojadina neg tesla roadstera...
--- Kraj citata ---
U cijelom tekstu,jedna po meni najpetnija koju sam cuo...
:icon_thumright: :icon_thumright:
:notworthy: :notworthy:
Molim modove da obrisu sve postove osim ovoga,tj.ovoga sto sam oznacio (citirao).
Hvala.
:sign113: :sign113: :dobraideja:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju