Ostalo > Foto, video, music...

Rimac Automobili Concept

<< < (7/10) > >>

Miki-speedy:

--- Citat: steeef - 23 Studeni, 2011, 14:32:40 ---vide se rvatine na djelu,j#bote sami jal i posprdavanje..
kaj ima veze ak mu stari finacira to?nemate pojma kolko košta razvoj tak nečeg i baš bi se isplatilo da radi i prodaje auto od 10 soma evra sad dok je još sva tehnologija u razvoju.kog boli k**ra* jel on ide prek ležećih bočno il ima magnetski ovjes ovjes pa ga digne??
auto je koncetp,HALLO??i nebude za masovne proizvodnje.
kaj se baterija tiče,još na koskici je rješeno to da kroz zimu rade ko i ljeti p da vozi auto najnormalnije..
u ovom sad je vodeno hlađenje i motora i baterija..
najbolje je dok se nevaspitanci počnu vatat teme a nisu ni jedan članak pročitali.

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:  :icon_thumright: :icon_thumright:

oki1983:
Najmanja je zarada na prodaji serijskih automobila,oni žive od dijelova i servisa.
što se tiče ovog projekta,svaka mu čast,bitno je da si ispred konkurencije i da ona hvata korak za tobom,a ne ti za njom.
Vjerujem da će prodat sigurno 50 komada, jer to je stvar prestiža među višim slojem, i oni ne pitaju za cijenu, sličan primjer je bila ona nokia 8800 sa dijamantima,tko je kupio tada taj mobitel,sad ima staru ragu od mobitela kojim ne može ni mms poslat a platio ga skupo.
On cilja na bogate,jer za njih nema krize,ako im se nešto sviđa oni će to uzet bez obzira na cijenu.

steeef:

--- Citat: bosko_matica - 23 Studeni, 2011, 19:09:00 ---ja, ili neko drugi, sam manje hrvat od tebe jer sam napiso da mu stari mafijaš financira projekte?? i manje sam hrvat ak realno pogledam neke stvari pa ne dižem u nebesa nešto samo zato kaj je hrvatsko?? o čem pričaš...
a ovo ostalo stoji kaj si napiso, samo neznam zakej cim neko nekaj napiše s čim se neko drugi ne slaže, odma ovaj drugi udari vrjeđat i napadat. jos pogotovo kad takvog nekaj radi neko ko bi trebo bit primjer forumu...

--- Kraj citata ---

malo si zabrijo al dobro..to nie vrijeđanje bilo nego posprdna izjava ko i vaše.
ako je njegov stari došel sumnjivim putem do love koju ima,nije to napravil ON i neznam kakve to ima veze s ovim..super da ima ko uložit u njegovo znanje,ne financira dilere il terorističke skupine  ::)
super da on ima muda i izvor financija za upustit se u tak nekaj..
niko ga ne diže u nebesa al napravil je nekaj kae vrijedno spomena,otvori se tema o tome na forumu i odma krenu spike kak mu je stari mafijaš i još koje kaj..stvarno ima svega.

bosko_matica:
Neznam koji si ti dio mog posta vidio kao sprdnju a ne kao, po meni, realno razmišljanje...al ajde nek sam ja zabrijo.
Po meni, niš do sad nije bilo sprdnja, a pogotovo se niko nije sprdo s tobom tak da ne vidim razlog da se ti takvim izjavama sprdaš s nama...
Bilo bi super da neko može uložit pošteno stečene novce u njegovo znanje, a ne pokradene, i zbog takvih razmišljanja i ljudi poput njegovog starog nam je država tu di je. Jedina svjetla točka toga je to kaj financira `znanje`, a ne teroriste kak si reko, ali je zbog prošle rečenice to daleko od nečeg super.
A kaj se tice junior Rimca, svaka cast na njegovom znanju i sposobnosti upustit se u takvog nekaj i sigurno da je bolje to nego da se drogira, razbija i sjedi na hladnom betonu... i daleko od toga da nije vrijedno spomena i to niko ne osporava..

to je to od mene, NHF :toothy12:

steeef:
stvarno se moram objašnjavat u detalje i politizitrat da bi ti koi očito jedini ne kužiš shvatil tu izjavu..
takav je općeniti mentalitet nas hrvata,prije budu tražili dlaku u jajetu nego nekom nešt pohavalili,vlada zavist i surovi kapitalizam.tak si i ti odma spomenul njegovog starog koi nema veze s temom i počel on je ovakav on je onakav i dalje se držiš tog ko pijan za plot...kaj onda s političarima za koje glasate a kradu?znači njima praktički daješ dozvolu za legalnu krađu i oni su najveći mafijaši samo kaj to niko ne spominje jer oni kradu za sebe i ulažu u svoje guzice a ne u neke veće stvari.
otišlo je ovo u off off-a i ak se nemremo držat teme buder se zaključalo da se ne nastavi trloanje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju