Ostalo > Foto, video, music...
Rimac Automobili Concept
Miki-speedy:
Svaka cast momku kad ima muda za takvo nesto
--- Citat: marracc - 22 Studeni, 2011, 17:06:38 ---a kaj je ovo bilo???? probna voznja?? hahahahah
covjece... kad napravis tak nekaj i oces vidjet dal to valja, fino na slepicu i na stazu i vrtit ga 2,3,7 dana da se vidi dal to kaj valja... sranje je kaj ga moze unistit puno baby problema... cuo sam da je lik samo upakirao americke baterije i tehnologiju u to vozilo... mislim... treba tak nesto nama al ne na takav nacin. tko ce to kupit? za koga je to auto? za obitelj? za na posao ic? zaa hrvatske ceste? za bilocije ceste? tu jedan lezeci u zapresicu bi pol auto odvalio! kakav je na snijegu auto?baterije po zimi? hm.... puno toga visi o konac kak bi se reklo... po meni je ovo zazivjelo jedino jer je mladic dobro potkovan novcem i svakom od nas bi to uspjelo u takvoj situaciji... ali da je napravio obiteljski auto sa 100tinjak konja da trosi litru benzina i ostalo na struju za 20000 E, onda bi to bio uspjeh.
--- Kraj citata ---
Ovo se i zove zato koncept ::)
I to sto si naveo,ne znaci da nije rijesio ako nije spomenuo u videu...
Po bmw-u sta je uradio,sumnjam da je izostavio vozne sposobnosti na snijegu,baterije po zimi i slicno
Ima 4 zasebno kontrolirajuca motora sa 2 getribe,ako ste pametni skontacete sta rezultuje to
bosko_matica:
--- Citat: wonderkid - 23 Studeni, 2011, 00:45:22 ---ja sam od njega cuo da se upravo na tome financijski osvjestio i krenuo u projekt kockica na temelju tog uspjeha
--- Kraj citata ---
Ok, valjda on zna, ali mi je to svejedno dosta tesko prihvatit..tim vise jer sam se nasluso kolko je para ubijeno u tu kockicu, raznih motora, baterija i ostalih pi*darija koje koštaju ko svetog petra kajgana pošto ništa od toga nije u serijskoj proizvodnji, a na kraju krajeva ta hala u kojoj rade,ti ljudi kojima daje plaću, kooperante koji ne rade za badava a njih je navodno puno jer rimac nema strojeve za proizvest tak nesto poput felgi, karoserije, ovjesa, tih karbonskih dijelova, ..., tak da mislim da je patent odigro sitnu ulogu u toj cijeloj prici...neznam.
Makar mislim da je mozda pametnije krenuo od onog (sad) žalosnog Dokinga i XD-a jer ipak mislim da ce ovo, ako ikad zaživi jer nije još ni blizu toga, lakše nać kupce nego taj XD. Samo kaj auto od 700 kila eura mora nes ponudit za tu lovu, a pitanje je kaj taj Rimac moze posebno ponudit za te novce, četri obična elektro motora, par displaya i pun kufer ledica!?, neznam, jer ovo kaj se do sad moglo vidit nebi trebalo koštat 100 iljada eura, a ne 700. Te njegove price ima ovo ima ono, ide 300 i izdrži 600 km, dela malu djecu po kućama i kaj ja znam kaj su samo na papiru, a svaki supersportski auto, da bi to bio, ide na pistu, testiranja, pi*darije, kolko je s onim veyronom bilo komplikacija to nisu istine(npr. michelin je MORAO posebne gume radit samo za taj auto), a ovaj to sve ima samo na papiru i to misli prodavat, ajde boga ti...
Dobro je marac reko kaj bi bio uspjeh, ovo je sve tak li-la, ljepo izgleda, ljepo je te specifikacije pročitat al mislim da je to sve od te priče...
pOha:
koliko san ja skuzia vec ima par narudzbi :dontknow:
p.s. ovo nije auto za hrvate :icon_thumright:
steeef:
vide se rvatine na djelu,j#bote sami jal i posprdavanje..
kaj ima veze ak mu stari finacira to?nemate pojma kolko košta razvoj tak nečeg i baš bi se isplatilo da radi i prodaje auto od 10 soma evra sad dok je još sva tehnologija u razvoju.kog boli k**ra* jel on ide prek ležećih bočno il ima magnetski ovjes ovjes pa ga digne??
auto je koncetp,HALLO??i nebude za masovne proizvodnje.
kaj se baterija tiče,još na koskici je rješeno to da kroz zimu rade ko i ljeti p da vozi auto najnormalnije..
u ovom sad je vodeno hlađenje i motora i baterija..
najbolje je dok se nevaspitanci počnu vatat teme a nisu ni jedan članak pročitali.
bosko_matica:
ja, ili neko drugi, sam manje hrvat od tebe jer sam napiso da mu stari mafijaš financira projekte?? i manje sam hrvat ak realno pogledam neke stvari pa ne dižem u nebesa nešto samo zato kaj je hrvatsko?? o čem pričaš...
a ovo ostalo stoji kaj si napiso, samo neznam zakej cim neko nekaj napiše s čim se neko drugi ne slaže, odma ovaj drugi udari vrjeđat i napadat. jos pogotovo kad takvog nekaj radi neko ko bi trebo bit primjer forumu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju