Ostalo > Foto, video, music...

Rimac Automobili Concept

<< < (5/10) > >>

Zika:

--- Citat: karambaVK - 22 Studeni, 2011, 20:17:49 --- :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Tko se još u 'rvackoj obogatio od patenta???
Daj ne pričaj gluposti

Da mu nije tatnih ukr...pardon, zarađenih miliona sastavljao bi on električne bicikle u Pevecu za 2500kn mjesečno

--- Kraj citata ---
sad svako ko ima vise para je lopov? ukradeni ne ukradeni decko je napravio najjaci elektricni auto na svijetu,hrvatska za koju pola svijeta nezna ima nesto ovako,trebali bi bit ponosni!!

wonderkid:

--- Citat: karambaVK - 22 Studeni, 2011, 20:17:49 --- :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Tko se još u 'rvackoj obogatio od patenta???
Daj ne pričaj gluposti

Da mu nije tatnih ukr...pardon, zarađenih miliona sastavljao bi on električne bicikle u Pevecu za 2500kn mjesečno

--- Kraj citata ---
nazalost moram ti reci da si u krivu,ja sam se osobono u to uvjerio i tvoju tvrdnju ne prihvacam

Reponja:
Neznam, da imam ovakav auto, prvo što bi napravio je ulupavanje para
u audio sustav, da ne kupim pješake koji me ne čuju (ljen sam čistiti usis).  :frajer:

bosko_matica:

--- Citat: wonderkid - 22 Studeni, 2011, 21:48:09 ---nazalost moram ti reci da si u krivu,ja sam se osobono u to uvjerio i tvoju tvrdnju ne prihvacam

--- Kraj citata ---

Prihvaco ili ne prihvaco od tog njegovog patenta, retrovizori bez mrtvog kuta, mislim da je dosta tesko mogo pokrenut, a na kraju i poslovat s dobitcima, firmu u kojoj radi 20 inžinjera i koji su svi masu vremena radili samo na njegovoj kockici od koje nije ni kune zaradio, a fala bogu u same te dijelove za  kockicu, ulupano je para i para, mozda i vise nego kaj je on mogo dobit za taj patent od bmw-a...neznam, mozda sam u krivu.

A i pricalo se da mu je i stari redovita mušterija heinzlove i svjetski muljator... :dontknow:
http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/ivan-rimac-izasao-iz-zatvora-slobodu-platio-527-milijuna-kn-234660
http://www.vecernji.hr/tema/Ivan+Rimac/

Al nebitno, isto je tak mogo otić i ubit te pare na kurvama i janjetini, slusat vucu i slupat 4 ferarija i kaj ja znam kaj, al eto bio je pametan pa je to ulozio u nekaj drugačije i zanimljivo, i na tom svaka cast jer takvi su danas ne rijetki, nego endemi!!
 Debili, ubili smo temu...

wonderkid:
ja sam od njega cuo da se upravo na tome financijski osvjestio i krenuo u projekt kockica na temelju tog uspjeha

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju