Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
To te preko 1500eura nebi trebalo izac, kod mene na 3 etaže je bilo oko 5000e kako je rox rekao, o drvima pričam ilitiga krutom gorivui to ti je bezveze peć nabavljat radi 2 radijatora sad tek vidim da ćeš plin, onda sumnjam da ti se ikako isplati jer je dosta skuplja oprema ,, da kroz cijelu kuću provedeš ok, ali ovo ti je bezveze
Da u kw, tebi bi za cijelu kuću bilo dosta nekih 25-30kw, a kupaonu možeš ugrijat http://www.njuskalo.hr/image-w450/grijanje-hladenje-ostalo/radijator-ljestve-centralno-grijanje-97x45cm-slika-5802041.jpg s tim ljestvama ali na struju imaš kupit, ne mora bit za centralno
Znam da si ih vidio, nego da se zna na šta mislim... tj. da ne dođe do nesporazuma Mogu ugrijat kupaonu, meni cu takve na centralno spojena u oba wc-a i kad uđeš krepaješ.... nevjerujem da je ta na struju slabija, a ako i je ...sigurno je dovoljna jaka Bauhaus, Pevec, Metro, Baumax i sl. centri tamo su ti najpovoljniji
ako je na uticnicu nemas sta zvat majstora, ako je na zice, onda iskljucis osigurace i spojisuzmi si pec na plin onu malu, sto ide boca, imam ja jednu, ugrije tih 6 kvadrata u manje od 5min, garantiram