Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 8 Gostiju pregledava ovu temu.
di na pia ima vise posla?osim s izmjenom vodene
uljna pumpa ti se nalazi iza variomata..ili ti iza one lijeve "remenice"...znaci kljuc 15 (kad skines dekl) otpustis ju i redom skidas dolje...dok nedodes do nje.ali imas plasticni cep ispod startera sa lijeve strane dole na deklu njeg skines i trebao bi vidit uljnu bas ulje izlazi?? skut seriski?
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34
radije nemoj dirat ako ne znas gdje se nalazi remen uljne. skines deklo, pa variomat i eto ga
imam ja jedno pitanje, ja sipam cep 2-taktola na litru, nikad problema samo me zanima koli je to u postotcima
e to a onda odkacis sajlu sa pumpe...odsarafis ju 3 krizna sarafa i skines ju dole tj maknes u lijevu str zajedno sa onom gumom sto je na deklu i crijevima.....zatim u isto vrijeme tj paralelno svuces remenicu sa vodene te ovu sa radilice...skines remen stavis drugi na jednu/drugu remenicu i opet paralelno bocnes gore....zatim vratis sve na svoje mjesto i peri deri
TnxNa koliko km ga se mjenja?
evo ovako frende http://imageshack.us/photo/my-images/684/dsc00657tr.jpg/
cemo sluzi taj adapter? da se vodena brze vrti?
Kako sam onda ja uspio bez ikakvih prepravki uklonit uljnu i ostavit zupcanik za vodenu
Zato jer si se vodio poznatom poslovicom - "neznanje je blagoslov"
odličan je, gdje si ga nabavio?
jel ima ovaj kaislerov neki lezaj ili nesto.?ja sma razmisljao radit sa malim iglicastim lezajem, nisu skupi a tokar napravi osovinicu za par kuna i to je onda bombon.. n
Al ne,stvarno napravio sam onaj zupcanik stoji knap,nema luftaI primjetio sam da ima vise vrsta tih zupcanika
Ivane adapter je kupljen(narucen od ivana_sp iz vana)cca 30€ nije home made sto se i vidi po njemu kaki iglicasti sta ti brijes el ti znas uopce kako ta uljna/vodena izgledaju i na koji princip rade .... ljudi koji su izmislili keisler i piaggio masinu su blesavi a ti si pametan el ...odakle par vrsta zupcanika