koljega -
sa malossi polutkama sam neku tubu maščobe dobio za podmazivati vario di dolaze rolice radi sto manjeg trenja i rolice mi vise traju. znaci nemoj niti slucajno pjeskariti nis XD
polutku si isto mozes rastaviti i fino oprati staru mast iz djela di su kanali pod kojima se otvara polutka...
nisam mislio pijeskarit sve, znaci samo di klize remen, kuciste od rolica ne nikako, jos bi mi bilo drago imat onu mast za stavit unutra i takoder bi stavio u kanale kod polutki, ali sad je s6 izbacio taj novi remen za taj jmo rec OR s6 pa valjda je napravljen da se ne trosi bas tako tako brzo, ali po nekoj logici razlika bi se morala cut
nove polutke od malossia su matirane, ali nebih rekao pjeskarene...ako i jesu to je jako fin pijesak i izlize se brzo
u nekakvoj teoriji remen nebi proklizavao toliko, ali nebi ni trajao predugo...slobodno probas pa javis dojmove
sa razlogom su te povrsine glatke
vuceme probat to, ali da bi imao mozda neki bolji vario imam polini 6 rolica ali ipak bi se dalo, sta mislis koliko bi doslo van novcano to napravit???