Općenito > Maxiskuteri

Aprilia SRV 850

<< < (14/17) > >>

eladio:
u Rijeci sam skuter vozio 24/7 svih 12 mjeseci u godini, bez nekih izmotavanja..

u ZGu ove zimskije mjesece baš i ne bih  :toothy11:  ..ali dio problema je sad već možda i u godinama  :toothy3: :redface:

POLIČ:
moram se vratiti na ovu temu iskoristivosti skutera po kontinentalnom zagrebu/gospiću ili splitu...
ja sam gori studira i boravio sam u zagrebu skoro i 6 godina i po meni je klima neusporediva sa dalmatinskom i to svak ko živi u ovoj banana državi zna i prihvaća a sad zašto je to nekima ovde neprihvatljivo neznam,možda znaju oni  :icon_biggrin:
kažeš kod vas nema neke magle i zime tako,pa ove godine ste imali maglu u komadu priko misec dana dok je to ovde po dalmaciji gotovo pa nepoznat pojam,gori su jutra malo kad poviš nule a ovde su kod nas malo kad ispod 5-6 stupnjeva,uočavaš li razliku ????
e sad da idem u krajnost,ako klima nema veze onda bi skuteri po rusiji biloo mnooooogo prodavaniji nego u jednoj italiji i grčkoj zar ne ???
ma mislim o isplativosti uopče kupovine skutera po zagrebu bi se dalo pričati a ne o razlikama u klimama koje su toliko brojčnao lako dokazive al ok  :icon_biggrin:

steeef:

--- Citat: POLIČ - 13 Siječanj, 2012, 20:14:03 ---moram se vratiti na ovu temu iskoristivosti skutera po kontinentalnom zagrebu/gospiću ili splitu...
ja sam gori studira i boravio sam u zagrebu skoro i 6 godina i po meni je klima neusporediva sa dalmatinskom i to svak ko živi u ovoj banana državi zna i prihvaća a sad zašto je to nekima ovde neprihvatljivo neznam,možda znaju oni  :icon_biggrin:
kažeš kod vas nema neke magle i zime tako,pa ove godine ste imali maglu u komadu priko misec dana dok je to ovde po dalmaciji gotovo pa nepoznat pojam,gori su jutra malo kad poviš nule a ovde su kod nas malo kad ispod 5-6 stupnjeva,uočavaš li razliku ????
e sad da idem u krajnost,ako klima nema veze onda bi skuteri po rusiji biloo mnooooogo prodavaniji nego u jednoj italiji i grčkoj zar ne ???
ma mislim o isplativosti uopče kupovine skutera po zagrebu bi se dalo pričati a ne o razlikama u klimama koje su toliko brojčnao lako dokazive al ok  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

ti si stvarno maka.
di si ti videl misec dana magle?ti iz dalamcije si videl a ja koi sam tu nisam.
ti znas kakvo je vrijeme tu?
bilo je magle par puta a ne misec dana u komadu.
ti neuocavas razliku i ne kuzis kaj ti se govori.
niko ni negovori da se vozi gore kod nas i na jadranu vremenski isto.
nego to da ti ne stoji tvrdnja da se neisplati skuter po zg il nekom drugom gradu na kontinentu,a ceste su ih pune.uocavas li razliku????

Grale:
zasigurno se isplati skuter više u gradu zagrebu sa gotovo milijun stanovnika,di su gužve skoro od 0-24...
da ne pričam o špici tek... nema tog auta koji će te dovest ni za duplo više vremena ko skuter, a kamoli u istom vremenskom roku...a zašto onda gotovo sve picerije u zg imaju dostavu sa skuterom ili tomosom nekim...
sam tak se probije među autima,ili malo ode na biciklističku i evo ga začas na odredištu...
a tek parking...pol sata košta 5 kn u prvoj zoni,a skuter ostaviš gdi god oćeš... :)
a magla je bila par dana zaredom jer je bila nagla promjena temperature...

eladio:

--- Citat: steeef - 13 Siječanj, 2012, 23:55:49 ---ti si stvarno maka.
di si ti videl misec dana magle?ti iz dalamcije si videl a ja koi sam tu nisam.
ti znas kakvo je vrijeme tu?
bilo je magle par puta a ne misec dana u komadu.
ti neuocavas razliku i ne kuzis kaj ti se govori.
niko ni negovori da se vozi gore kod nas i na jadranu vremenski isto.
nego to da ti ne stoji tvrdnja da se neisplati skuter po zg il nekom drugom gradu na kontinentu,a ceste su ih pune.uocavas li razliku????

--- Kraj citata ---

tesko ces to mozda shvatiti , ali stari moj moram priznat da je drugacije..
dugo vremena sam vec tu i fale mi najvise "boje", zelena, plava, crvena, sve je tu na kontinetnu bijelije i sivije..
isto tako je hladnije , znacajno hladnije..

s druge strane znam ekipu s mora kojoj bude zima voziti skuter i po ljeti  :icon_biggrin:  , a znam i frajere koji tu po kontinentu voze cijelu godinu,...
tako da ovo nista ne dokazuje..

realno gledano, tocno se osjeti kad se ljetna sezona budi , to se osjeti vise na kontinentu.. ali tesko je generalizirati

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju