Općenito > Maxiskuteri
Aprilia SRV 850
steeef:
sefe taj dio mi je jasan,napisal sam da vremenski sezona ne traje i to stoji kak god okrenes.
govorim o njegovoj tvrdnji da se neisplati skuter na kontinentu koja ne pije vodu.
uporaba skutera je individualna stvar,neko se vozi cijelu godinu bilo ljeto zima snijeg i led,dok neko vozi samo po ljeti dok su pasje vrucine..
ja sam znal vozit i na badnjak dok je bila cesta suha,ne iz potrebe neg za gust.
klima se mjenja,sijecanj je mjesec a temperature i vrijeme ni blizu kak to prilici za ovo doba godine..umjesto snijega i leda sunce pici i mores se provozat bez greske.
Grale:
tak je...ma to sve ide i s godinama,moj stari po ljeti nemre sest na skut bez jakne i bubreznjaka,dok ja u kratkom bez beda i na relacije od 50+km...a sad po zimi dok sunce malo zasja odma na skut do grada na kavu...
POLIČ:
sve šta sam ja napisa bilo je to da je skuter kud i kamo upotrebljiviji/korisniji/isplativiji di su toplija vrimena odnosno di se duže voza i to je sasvim logično.....!!!!!
ja recimo da živim u zg. ili sličnom gradu nikad ali baš nikad nebi kupio skuter od 50 kubika jer gori je i sam centar drukčije izveden ko i same pristupne ceste tom centru dok je ovde kod na ima ulica i volta di nemože proči niti čovik ni tovar i di se taj skuter i njegova okretnost itekako isplati...!!!
ma argumenata je za mene na pretek ali ipak nećemo gaditi thread o jednom premoćnom skuteru :hello:
steeef:
ja nikad nisam imal nit bi uzimal skuter od 50cc bilo u zg,bilo na selu bilo na jadranu.niti bi kupil skuter koi je dimenzijama veći nego npr runner i slični,al mašina čim jakija da bude...govorimo općenito o isplativosti skutera,nije zg jedini grad na kontinentu ::) čon klasa i cestovni brodovi me neinteresiraju a i po gradu su nespretniji od manjih skutera.
al ti i dalje ne kužiš poJEntu..to kaj ti nebi kupil skuter za zg je tvoja individualn astvar ko i ovo gore kaj sam ja napisal za sebe i svoj izbor.
al to neznači da skuter po zg nije upotrebljiv jer ih ima masa,možda i više neg u tvom gradu makar vam sezona traje dulje.isplativiji je zbog potrošnje naspram auta po zg,održavanja i dr stvari makar on bil i 50 cc.
Grale:
meni je jedina prepreka kupovini minimalno 125 ccm skutera bila vozačka...
ali sa 50 sam zadovoljan i što se tiče vožnje po zagrebu...jbt po slavonskoj,po aveniji bologne di je ograničenje 80, i svi piče još i više...ja sam u korak s njima...a tek uličice,pogotovo tam di imam stan u zg...nemogu se dva tica mimoić,samo pičim bez beda... :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju