Općenito > Maxiskuteri
Aprilia SRV 850
Grale:
ovo više nema smisla i prešlo je van teme...
kao prvo meni si reko da ne razumiješ rečenicu, a šta tebi znači ovaj cca? :icon_scratch:
kao drugo,očito si jednom bio u zg,i to je jedini put bilo da si bio u kontinentalnoj hrvatskoj... :)
kao treće, ne uočavam razliku između motorista i skutera od 50 cm3, osim da je skuter upotrebljivi u gradskim gužvama... :dontknow:
kao četvrto, meni je 0-5 stupnjeva celzijevih(a do sad se jako rijetko temp.spuštala ispod nule, i to jedino po noći) dovoljno toplo da sjednem na skuter i odem do dućana itd., nego da trošim 3x više goriva u autu...zbog toga i imam skuter,da mogu otić s njim,sve dok mi to vremenski uvjeti dozvoljavaju,da nemoram sjedat u auto... :icon_thumright:
da ne spamamo više, :hello:
steeef:
--- Citat: POLIČ - 11 Siječanj, 2012, 22:21:53 ---gledaj nemožeš ti sad mene ovde uvjeriti da je skuter jednako upotrebljiv po splitu ko i po zagrebu,meni osobno je ovo smišno čitati :icon_biggrin:
gledaj jedno su motoristi i njihov 600/1200 cca i >>>reklamiranje
Miki-speedy:
Sjest na skuter s dobrom opremom,ne kontam sta je problem iako je hladno
wonderkid:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 12 Siječanj, 2012, 03:38:31 ---Sjest na skuter s dobrom opremom,ne kontam sta je problem iako je hladno
--- Kraj citata ---
Pa problem je onima kod jadrana kad počne puhat vjetar :toothy9:
Grale:
--- Citat: wonderkid - 12 Siječanj, 2012, 11:25:30 ---Pa problem je onima kod jadrana kad počne puhat vjetar :toothy9:
--- Kraj citata ---
ma nije...jbt trebam si maglenke ugradit,u zg je takva magla,a temp je -200...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju