Općenito > Maxiskuteri

Aprilia SRV 850

<< < (10/17) > >>

POLIČ:

--- Citat: steeef - 09 Siječanj, 2012, 13:42:34 ---a ovo da bi se gilera gasila ko brend sumnjam..kod mene u gradu ima najviše gilera na cestama,kaj runnera 50 125 200 tak i nexusa 250 300 500.

--- Kraj citata ---

a ako u tvom gradu ipak ima najviše gilera onda pak sigurno se neće gasiti kao brend  :icon_biggrin:
ja sam isto čita jedan članak da bi se gilera mogla ugasiti kao brend a ostati samo aprilia i piaggo e sad je li to istina hmmm  :dontknow:

Grale:

--- Citat: POLIČ - 10 Siječanj, 2012, 20:00:21 ---a ako u tvom gradu ipak ima najviše gilera onda pak sigurno se neće gasiti kao brend  :icon_biggrin:
ja sam isto čita jedan članak da bi se gilera mogla ugasiti kao brend a ostati samo aprilia i piaggo e sad je li to istina hmmm  :dontknow:

--- Kraj citata ---
nije samo u kc tako...u većini gradova,pa čak i u zg...iako najviše ima beverlija od 200+,a ovo naniže prevladava gilera :)

steeef:

--- Citat: POLIČ - 10 Siječanj, 2012, 20:00:21 ---a ako u tvom gradu ipak ima najviše gilera onda pak sigurno se neće gasiti kao brend  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

nemru bit samo piaggio i aprilia kad su u grupaciji još i derbi i vespa..moto guzzi

POLIČ:

--- Citat: Grale - 10 Siječanj, 2012, 21:18:38 ---nije samo u kc tako...u većini gradova,pa čak i u zg...iako najviše ima beverlija od 200+,a ovo naniže prevladava gilera :)

--- Kraj citata ---

po Splitu to i nije slučaj ipak di su skuteri i motori 4x češća pojava od kontinentalnih krajeva zar ne  :icon_biggrin:
ovde ima skoro podjednako i aprilija i piaggia i gilera dok derbija i moto guzzia ima dosta manje..
moji imaju gori stan u zagrebu i gori mi je viditi skuter skoro pa egzotika jer razumljivo radi klime to i nije najomiljenije prijevozno sredstvo  :dontknow:

Grale:
krivo gledaš očito...ja dok sam u zg na svakom semaforu 5 skutera stoji...i onda ih sve operem hehe...
al rekel bi da ljudi nekak u gileru najviše vjeruju...jer čovjeku koji nikad nije vozil skuter,dok mu kažeš riječ skuter,on pomisli na gileru...
i onda se budu pravili pametni i pričali kak je gilera najbolji skuter ovo ono...a nikad sjeli na njega...evo to je jedan razlog zkj ljudi pretežno kupuju gilere,pogotovo do 200 cm3... ima istine u tome, jer je to ipak sve piaggio grupacija...i više manje isti motori, izuzet aprilije ranijih modela...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju