Općenito > Maxiskuteri

Aprilia SRV 850

<< < (11/17) > >>

steeef:
štos je u tome da ni nema neku konkurenciju gilera runner u tom dijelu 125 200cc kaj se tiče skutera u pravom smislu riječi,pogotovo od kak se ne proizvode 2t mice tipa sr bb i dragster..ostali su svi veći i glomazniji tj maxi skuteri..
a ovo da po zg nema skutera il po drugim gradovima je malo smiješno..
po koprivnici su ih pune ceste tokom sezone,pogotovo sad još kak ima sve više kineza.

MIKSETA:
slazem se sa stefa  :icon_biggrin:
runner nema konkurenciju u taj segment mala sasija-velika masina  :toothy3:
htio sam da odustanem kupnje vxr-a posto nisam mogao da nadjem i trazio druge alternative i jedino sto je ispalo da gledam bio Yamaha Maxster ali taj je vise rijedak nego vxr i mislim da vise ne se proizvodi ili ima neki drugi sledbenik  :)
Ali eto imao sam srece i nasao sam jedan jedva  ;D
u moj grad ima samo 2 vxr-a,jedan 180cc i drugi 200cc t.e moj :laughing7:

B.E.R.O.:
Od 4t skutera manjih proporcija Derbi Gp 1,ostalo sve kurcine!!!
Ima izgled,masina kao i na svim ostalim skuterima nista posebno.
 :icon_thumright:

o malo vecim kubikazama vec bi se dalo raspravljati.

O masinama tj. skuterima od 850 ccm nemam sta reci osim preseravanje.
Preskupi su a ne dobijes nista posebno u njima,eventualno BMW ili Yamaha T-max imaju ono nesta!!!

steeef:
inače derbi je dost veći od vxra,duži pun k i dost veći međuosovinski razmak,malo manji od nexa jedino nije onak glomazan.
mašina je provjerena,quasar i toe to.
da sam kupoval skuter u komadu onda bi to bil derbi definitivno..ili dragster 125 swapan na 250 i.e.
ostalo ni ne gledam.čon klasa me ne zanima i sve grdoba do grdobe.
skuter je gradsko prometalo,male dimenzije okretnost i startnost.

POLIČ:

--- Citat: Grale - 11 Siječanj, 2012, 13:47:08 ---krivo gledaš očito...ja dok sam u zg na svakom semaforu 5 skutera stoji...i onda ih sve operem hehe...
al rekel bi da ljudi nekak u gileru najviše vjeruju...jer čovjeku koji nikad nije vozil skuter,dok mu kažeš riječ skuter,on pomisli na gileru...
i onda se budu pravili pametni i pričali kak je gilera najbolji skuter ovo ono...a nikad sjeli na njega...evo to je jedan razlog zkj ljudi pretežno kupuju gilere,pogotovo do 200 cm3... ima istine u tome, jer je to ipak sve piaggio grupacija...i više manje isti motori, izuzet aprilije ranijih modela...

--- Kraj citata ---

gledaj jednu stvar....ja nisam napisa da skutera po zagrebu i kontinentalno  sl. gradovima nema nego da ih je proporcionalno manje nego recimo po dalmatinskim gradovima !???
ja osobno da živim u zagrebu nebi ama baš NIKAD kupio skuter a ako i bi tada to nebi bio onaj od 50 cca,zašto ??
iz jednostavnog razloga jer skuter gori možeš voziti maximalno 3 miseca u godini dok se ovde vozaju skoro i cilu godinu jer razlika u temperaturi je ogromna,ovde je zimi +12 a kod vas -12 i to su skoro dva svita po tom pitanju   !!!!!
meni osobno je smišno i viditi 50 cca po zagrebu jer i sam grad je dosta drukčiji od recimo splita/solina/stobreča di su dosta i manje ulice di se taj skuter puno bolje iskoristi zar ne !???
btw.što se tiče gilere i koliko ona vridi meni je najbolji pokazatelj čovik koji radi u tom salonu i on kaže da najbolji omjer uloženo/dobiveno imaju aprilia i piaggio dok gilera ne vridi baš tolike novce jer im je 80% dijelova indentično !!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju