Općenito > Maxiskuteri
Aprilia SRV 850
pajo:
ma isti vrag samo su u nekim testovima krivo napisali KS pa sam mislio da ima neke razlike ali očito da ne :nono:
steeef:
toe sve marketing i povećanje ponude piaggio grupacije..
onaj ko preferira apriliju bu uzel SRV 850..onaj ko preferira gileru bu uzel gp 800..
kak i za svaki drugi skuter auto motor itd bez obzira na njegove mane ili prednosti nekog drugog.
mašine i ostalo su skopirani ko npr. nexus=sr max itd..
eladio:
malo previse je tih kopija, nadam se da to nece utjecati na image tvrtke ,
a i tko zna koja je sad R&D politika maticne kuce, ocito nije kompetitivna :redface:
steeef:
--- Citat: eladio - 09 Siječanj, 2012, 12:43:51 ---malo previse je tih kopija, nadam se da to nece utjecati na image tvrtke ,
a i tko zna koja je sad R&D politika maticne kuce, ocito nije kompetitivna :redface:
--- Kraj citata ---
ni meni se ne sviđa,samo nakeljit drugu znački i boju i kao toe drugi skiter..
za agregate je razumljivo pošto je piaggio grupacija da su iste i na piaggiu i apriliji i gileri..al dizajnri su mogli se malo potrudit i složit novi skuter.
najveći pušing u cijeloj priči mi je taj sr max koi je nexus s aprilijinim znakom..baš teški promašaj i ljenost da tak velim..al dobro kae tue..
a ovo da bi se gilera gasila ko brend sumnjam..kod mene u gradu ima najviše gilera na cestama,kaj runnera 50 125 200 tak i nexusa 250 300 500.
eladio:
ma mislio sam na Research and development ..
uvijek su talijanske marke bile nabrijane i vrlo kompetitivne pa makar bili i pod istom maticnom kucom..
ovo mi se ne cini više takvim :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju