Općenito > Maxiskuteri
Aprilia SRV 850
eladio:
motor je isti,
mozda i ima malo razlike u tezini, ali i to treba provjeriti :laughing7:
POLIČ:
--- Citat: breza - 07 Siječanj, 2012, 21:58:45 ---Ovo je novi model, ali samo po pitanju vanjskog izgleda.
Svi znamo da je to Gilera GP 800 sa novim plastika u aranžmanu Aprilije.
Pošto danas u Piaggio grupaciji postoje isti modeli ali različitih imena, ni ovaj potez nije za iznenaditi.
Da li je dobar ?? Sigurno da jeste jer danas nema loših proizvoda pogotovu ako dolaze iz Aprilie.
Da li je najbolji skuter u klasi, pokazati će uskoro testovi.
Da li je bolji od TMax-a ili od BMW-a također će pokazati testovi??!!
Ovo naravno ne umanjuje vrijednosti ostalih skutera u klasi.
Što se tiče BMW-a mislim da je odličan, uz obavezno „ali“.
Nekako mi je u zadnje vrijeme malo slabašan po pitanju kvalitete !!
--- Kraj citata ---
potpis na ovo sve i slažem se s tim da aprilia u zadnje vrime izbaciva skoro i najbolje motore u svakom svom segmentu dok BMW ima vrh motore ali isto tako ima i paprene cijene svojih proizvoda !!
mislim da je grupacija piaggio izbacila ovu apriliju jer je GP 800 doživljava prave poraze i udarce od yamahe T-maxa ali mislim da će s ovom aprilijom uzvratiti udarac ko i dobro postaviti mjerila u ovoj sumo kategoriji !!!!
pajo:
--- Citat: eladio - 08 Siječanj, 2012, 13:50:21 ---motor je isti,
mozda i ima malo razlike u tezini, ali i to treba provjeriti :laughing7:
--- Kraj citata ---
kaže mi vl.piaggio trgovine u puli da je samo vanjski izgled mašine isti?ostalo da su nešto malo poboljšali i dobili tu razliku od par KS??
breza:
Kao što sam ranije i napisao razlika u snazi je " jedna konjska snaga " u korist Aprilije.
Aprilia 76, Gilera 75. To je oko 1,5%, a razlika se može dobiti uz malo bolju mapu paljenja ili malo drugačiji auspuh.
Razlika u težini je relativan pojam.
Več odavne neke tvornice daju suhu težinu, neke daju spremnog za vožnju, dok neke daju spremnog za vožnju i sa punim
rezervoarom goriva. Od tog podatka je tolika razlika.
Razlika između suhoh vozila i spremnog za vožnju sa punim rezervoarom može biti i do 20-30 kg.
Ulje cca 3 kg, plus voda cca 3 kg, plus benzin cca 15 kg.
vx:
--- Citat: pajo - 08 Siječanj, 2012, 15:09:13 ---kaže mi vl.piaggio trgovine u puli da je samo vanjski izgled mašine isti?ostalo da su nešto malo poboljšali i dobili tu razliku od par KS??
--- Kraj citata ---
i ti misliš da su oni opet investirali u izradu novog motora i taj motor slučajno izgleda isto kao i onaj stari? :laughing7:
možda su neke sitnice poboljšali,ali možemo reći da je to isti motor
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju