Tehnički kutak > Napravi sam

pravilno zagrijavanje skutera po hladnijem vremenu

<< < (19/23) > >>

Crni Vu:
Hehh..sve u svemu ,scooter ne moraš zagrijavat po pet min i više kako neki izmišljaju što neznaju..dovoljno ga je upalit i čekat da se obrtaji spuste na 2000 i može se lagano krenita sa vožnjom nekih kilometar i po..na laganom gasu..i poslje toga po volji..ali je naj bitnije da se odmah nekreće čim se upali jel i smjesi treba da prođe kroz sistem!!!... ;D

Drnda:

--- Citat: Crni Vu - 13 Studeni, 2012, 15:28:49 ---Hehh..sve u svemu ,scooter ne moraš zagrijavat po pet min i više kako neki izmišljaju što neznaju..dovoljno ga je upalit i čekat da se obrtaji spuste na 2000 i može se lagano krenita sa vožnjom nekih kilometar i po..na laganom gasu..i poslje toga po volji..ali je naj bitnije da se odmah nekreće čim se upali jel i smjesi treba da prođe kroz sistem!!!... ;D

--- Kraj citata ---

stani nek se smirim  :toothy12: :toothy12:

Kamba:
...  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

nije ti to centralno grijanje... ::)  :laughing7:

neuromaniac:
ma pustim da se ugrije dobro i odma klaonica čim izađem iz dvorišta

a ovo što smjesa prolazi kroz sistem i još usto kod mene 4 t   :laughing7:

dhorvat:
Ja još nisam vidio niti jednu motorku koja se zagrijavala prije rada, a isto cvajo i zračno hlađenje. Da imam 2T skuter renomirane marke i da je zračno hlađenje i još k tome serijala, nema te sile da bi ja grijal motor. Jedino pod manjim gasom prvih par sto metara i to je to  :jerk:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju