Tehnički kutak > Napravi sam
pravilno zagrijavanje skutera po hladnijem vremenu
OUC AIR:
ja stavim ispod bloka vruci komad drveta s rostilja jer na sr-u su mi pregorili grijaci tak mi je mehanicar reko
i onda se masina zagrije i tek onda upali inace nece :help: tako vam je najbolje
redikulx:
E sad su dosli hladniji dani, tako da sad prvo ga upalim pa ga ostavim da radi dok se čok ne ugasi, a to traje oko 1 min ili malo više, neznam sad., i onda skroz lagani gas do izlaza na cestu kroz ulicu i na cesti isto lagani gas do 15% gasa i nakon par minuti voznje cestom, zavrnem ga do kraja. I to je po meni najbolje tako.
monetri:
Ja uvijek imam svoj neki ritual da maknem ceradu ako je pokriven i sve bravice otkljucam da mogu cim prvo upalit skut i tako da radi dok sve ostalo ne namjestim, ceradu, lokot, kacigu... Obicno minutu to traje, nekad manje. Nakon toga nemam potrebu za punim gasom do ceste :)
Kad smo kod zagrijavanja, tu je zahtjevniji 2T, right?
Grale:
i za jednog i za drugog je bitno da se ne stisce hladan...
na leru minuta je dosta,onda ga zagrijat kroz vožnju
neuromaniac:
upalim , ostavim da tambura u leru dok odem po jaknu,kacigu, rukavice , i dok izguram van prođe 4-5 min i onda laganini
kad je ovako hladnije temperatura se ni ne pomakne jer je termostat izvađen , ali čim krenem nakon 100 metara je skoro na pola
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju