Tehnički kutak > Napravi sam

pravilno zagrijavanje skutera po hladnijem vremenu

<< < (17/23) > >>

dhorvat:
to su preizdržljive mašine da bi se šparalo  :icon_biggrin:  Sa non stop klanjem na hladno bude ionak izdržal prek 25 tisuća, a brušenje, klip i karike + dihtungi koštaju 300-400 kuna tak da mi se više neda zafrkavat se s time  :laughing7:

*JOHNSON*:
Ja uvjek prvo upalim skuter pa nabijem kacigu zakopcam jaknu i to da on odradi malo na leru i onda lagano kroz naselje do izlaza na cestu cca po kilometra s laganim gasom i on se vec ugrije :D i dalje samo gas vozi brate hhh

redikulx:
ja svoj izvucem iz garaze, stavim na nogaru, upalim, stavim kacigu i krecem odma, ali ulica mi je duga pa do ceste vozim skoro bez gasa i jos mi je nizbrdica blaga, tako da se lipo ugrije do ceste.

dhorvat:

--- Citat: redikulx - 23 Svibanj, 2012, 15:12:20 ---ja svoj izvucem iz garaze, stavim na nogaru, upalim, stavim kacigu i krecem odma, ali ulica mi je duga pa do ceste vozim skoro bez gasa i jos mi je nizbrdica blaga, tako da se lipo ugrije do ceste.

--- Kraj citata ---

Po nizbrdici se mašina slabije grije  :toothy11:

redikulx:

--- Citat: dhorvat - 23 Svibanj, 2012, 15:21:48 ---Po nizbrdici se mašina slabije grije  :toothy11:

--- Kraj citata ---

blaga je nizbrdica tako da se drzim i lagani gas vecinom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju