Tehnički kutak > Napravi sam

pravilno zagrijavanje skutera po hladnijem vremenu

<< < (13/23) > >>

pale_7253:

--- Citat: JogFromYamaha - 15 Studeni, 2011, 15:55:48 ---nemoras skut bezveze ostavit da radi dugo jer ce zaljevat

ako hoces ga pravilno ugrijet
upalis ga i cekas da se cok ugasi i onda mozes voziti lagano prva 3 -4km do 1/3 gasa i dok se ugrije po gasu kak got hoces
ako imas lc skut i imas kratke relacije mozes zeti kartona pa prekriti 1/3 kilera da se brze ugrije

--- Kraj citata ---
a sta ne postoji termostat za to  ? ? ? ?

Zg123456789:
Kod speedfighta-kolika je temp motora kad je kazaljka na crvenom (ono loše  :laughing1:) a kolka na sredini? koja je radna?  ::)

JogFromYamaha:
ne postoji termostat za glupana
upali ti svoj auto pa deni ciglu na papucu gasa pa vidi kako ce palit za tjedan dana

termostat regulira samo da se masina ne podhladi on ne regulira grijanje masine

giannelli:
ja kako sam zipa sad slozio, maljosi sport i phva 17,5. kad ga upalim on hladan ne moze radit sam u leru tako da ga drzim na laganom gasu dok ne pocne sam radit u leru, to je kojih 30-60sec i onda lagano sa svakim kilometrom dodavam vise gasa.

na dtu, samo dignem cok i ostavim ga da radi pod cokom malo pa spustim cok i onda ga jos malo lagano turiram na mjestu dok se kazaljka temperature ne digne barem na 1/4.

pale_7253:

--- Citat: JogFromYamaha - 14 Prosinac, 2011, 20:45:35 ---ne postoji termostat za glupana
upali ti svoj auto pa deni ciglu na papucu gasa pa vidi kako ce palit za tjedan dana

termostat regulira samo da se masina ne podhladi on ne regulira grijanje masine

--- Kraj citata ---

bravo bravo  :laughing7:, a ja mislija da termostat služi da motor brže dobije radnu temperaturu
svaka ćast  :toothy9: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju