Tehnički kutak > Napravi sam
pravilno zagrijavanje skutera po hladnijem vremenu
Drnda:
--- Citat: neuromaniac - 20 Studeni, 2011, 21:03:10 ---ja ga uvijek ostavim da radi na leru neko vrijeme , jer mi nekako nema smisla da ga odmah vozim jer mi kvačilo hvata na 8000 okretaja , pa mi djeluje kao da ga hladnog koljem :dontknow:
--- Kraj citata ---
onda nakon sto ga upalis, lagano pepaj po gasu a bi varirao s okretajima, znaci da ne ide u velike okretaje, to je do nekih 5 tisuca okretaja, kad ga onako lagano pepas po gasu.. i tako pola minute radi ili malo vise i vec bi trebao biti blizu temperature pri kojoj normalno kreces, kad otpusti kuplung na 30ak kmh, manjim gasom vozis dok se lijepo ne ugrije i samo ga kolji dalje
rucni se stavljaju da bi ti upravljao njime po svojoj zelji a ne da ti toplina voska u njemu odredjuje do kad je otvorena cok dizna
Jurich:
ja neznan koja je mudrolija oko zagrijavanja skutera
ja ga upalim obučem kacigu stavim stvari ispod sica, odguram ga do ceste (znači na leru mi radi oko pola minute ako i toko) i onda lagano ga vozim do 2 crtice (do 7000 rpm) pa ga počenem malo više davat gasa i kad dođe 3 crtica onda ga stiskam...
dachi:
to je i mene jeb*** aj nes norml :D
Drnda:
--- Citat: dachi - 22 Studeni, 2011, 14:28:47 ---to je i mene jeb*** aj nes norml :D
--- Kraj citata ---
prestani spamati vise jbt, otvorio si xx tema :angry9:
div:
Ja ga grijem dok stavim kacigu i otvorim ogradu ,izađem , zatvorim ogradu i to je to niti 1 min :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju