Tehnički kutak > Napravi sam
pravilno zagrijavanje skutera po hladnijem vremenu
Grale:
--- Citat: Rox-Rab - 15 Studeni, 2011, 17:27:27 ---koja je priblizna radna temp dobra za lc skutere?
na 4km voznje temp mi bude oko 50 stupnjeva
ujutro kad ga upalim i ako ga pustim da radi na leru treba mu oko 5-7 min da se digne 1 crtica
--- Kraj citata ---
meni se crtica nikad ne diže ako se vozim konstantno bez stajanja,ni po ljeti ni po zimi,al recimo dok upadnem u gužvu i dok je kreni stani,onda mi se zna dić do pola najviše...al mi ne pišu stupnjevi tak da nznm kolka je temp...pa sudeći po autu,sad po zimi dok se odvozim 2-3 km digne se temp na oko 50 stupnjeva,kak i tebi na skuteru...
petarpan:
jel trenutno stanje moze izazvati kakvu stetu il samo ove navedene smetnje ?
jel moze netko objasniti zakaj se 2T masine nemogu zagrijati na mjestu? mislim, masina radi dakle trebala bi se u nekoj mjeri i zagrijavati,jel problem u premalim okretajima? mada opet kazu da nije dobro ni u mjestu drzati gas (na nogaru) tak da ni to s okretajima valjda nije
i zakaj 4T moze?
stjepko007:
--- Citat: petarpan - 15 Studeni, 2011, 17:51:18 ---jel trenutno stanje moze izazvati kakvu stetu il samo ove navedene smetnje ?
jel moze netko objasniti zakaj se 2T masine nemogu zagrijati na mjestu? mislim, masina radi dakle trebala bi se u nekoj mjeri i zagrijavati,jel problem u premalim okretajima? mada opet kazu da nije dobro ni u mjestu drzati gas (na nogaru) tak da ni to s okretajima valjda nije
i zakaj 4T moze?
--- Kraj citata ---
kojom si to logikom zakljucio da se 2t masine ne mogu zagrijat na mjestu? Naravno da mogu i moraju se zagrijati.....
jedino ako nosi od onih koji ne mare za to....
Rox-Rab:
--- Citat: stjepko007 - 15 Studeni, 2011, 17:58:23 ---kojom si to logikom zakljucio da se 2t masine ne mogu zagrijat na mjestu? Naravno da mogu i moraju se zagrijati.....
jedino ako nosi od onih koji ne mare za to....
--- Kraj citata ---
ako ima lc mozda mu ne radi senzor za temp :dontknow:
petarpan:
ma ne to nego se dosta pricalo da cak nije dobro da 2T stoji u mjestu odn da nece postici radnu temperaturu nego da treba lagano voziti da se temp postigne
isto kao i ak stoji prek zime da nije dovoljno zapaliti i pustiti da par min radi na nogarima neg da treba provozati
ne kuzim se pa zato i pitam sukladno procitanom na vise mjesta na forumu (il sam nes krivo polovio)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju